Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er efterhånden 10 år siden, at Philips Hue revolutionerede lysene derhjemme med deres smarte LED-belysning, som spiller perfekt sammen med det smarte hjem.

Nu er de så klar til at gå skridtet videre med lanceringen af Philips Hue Secure, der er en komplet sikkerhedsløsning til dit smart home, og her i artiklen kigger vi nærmere på de nye produkter, der er lige til at integrere i din eksisterende løsning.

Philips Hue Secure er klar til forudbestilling d. 26. september, og du finder alle produkterne hos Proshop, der er officiel forhandler her i Danmark.

SE MERE HOS PROSHOP

Ro i sjælen, når du er på farten

Det er fedt med et hjem, der bare spiller med blæret lys. Hvis du i forvejen har bevæget dig ud i belysningen fra Philips Hue, kender du også de mange fordele, der følger med i pakken. Farver, automatiske scener og hele moletjavsen.

Her har du så sikkert også forsynet dit smart home med en form for sikkerhed, så det hele er beskyttet.

Nu kan du så samle det hele med Philips Hue Secure, for det virker sammen med din Hue Bridge, så du bare skal tilføje de nye produkter, og så er du ellers klar til at tage styringen over belysningen og sikkerheden.

I første omgang består Hue Secure af 16 produkter, der inkluderer 3 forskellige overvågningskameraer og en kontaktsensor. Her er der et kablet overvågningskamera, et trådløst kamera med batteri og en projektør med kamera (kommer på markedet i starten af 2024), mens du kan krydre det hele med en kontaktsensor.

Det er virkelig lækkert, at det hele er nemt at integrere i din løsning, hvis du i forvejen er i gang med Philips Hue, og så er det jo faktisk en meget naturlig udvikling at udvide sortimentet med sikkerhedsprodukter. Hvis du så står på nippet til at springe ud i det smarte univers, er det her en oplagt mulighed for at starte med hele pakken.

De nye overvågningskameraer skyder video i 1080p, som krypteres fra start til slut, og de fungerer desuden som bevægelsessensorer. Det betyder altså, at de kan assistere dig med automatisering i hverdagen, hvor lyset for eksempel tænder ved bevægelse, mens de også holder øje med hytten, når du er på farten.

Kommer der ubudne gæster, får du besked direkte på mobilen, og så kan du ellers tage affære.

Her skal du så bare lige vide, at det kræver et abonnement, hvis du vil have adgang til de avancerede funktioner som aktivitetszoner og registrering af, hvem eller hvad der udløste alarmen. Her medfølger også op til 60 dages lagring af videohistorikken.

Ja, sådan er det bare, men til gengæld får du adgang til ekstremt meget snedighed.

SE MERE HOS PROSHOP

Philips Hue Secure

Det fulde overblik i sikkerhedscentret

Nu begynder det at blive rigtigt smart. I forbindelse med lanceringen af Philips Hue Secure bliver Hue-appen nemlig opgraderet med et nyt sikkerhedscenter, hvor du får det fulde overblik og kan tage styringen over både det smarte lys og sikkerheden.

Her kan du let og elegant tilkoble eller frakoble dit system, du kan give tilladelser til medlemmer af dit Hjem, og du kan til hver en tid tjekke, om alt er, som det skal være på hjemmefronten. Det kan jo være, at bagdøren står åben, eller et vindue står lidt på klem. Det er administratoren, der bestemmer, og du kan for eksempel sørge for, at andre medlemmer af husstanden kun kan styre belysningen og ikke sikkerhedssystemet.

Meget praktisk, hvis du har børn eller teknologiforskrækkede folk i husstanden.

Skulle det så ske, at der kommer ubudne gæster, når du ikke er hjemme, får du en notifikation på mobilen, hvor du kan udløse en alarm. Her kan du både få lamperne til at blinke, få dine Secure-kameraer til at larme med en sirene eller kontakte myndighederne.

Philips Hue Secure er altså en komplet løsning til lyset og sikkerheden i dit hjem, og det giver dig styringen over det hele.

SE MERE HOS PROSHOP

Philips Hue Secure

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra gardiner til lys, radiatorer og dørlås kører digitalt. Det er ret lækkert, og vi har selvfølgelig også smarte overvågningskameraer til at beskytte mandehulen.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af Philips Hue og det nye Philips Hue Secure, mens du også finder et hav af Smart Home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Philips Hue er klar med en komplet sikkerhedsløsning til hjemmet


Se andre seje sager om: