Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Smart er det nye sort. Og hvis du er på jagt efter en nem indgang til smart lir til hjemmet, er MotionBlinds en virkelig simpel løsning til at komme i gang.

I hvert fald til gardinerne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den smarte gardinløsning, der automatiserer dine gardiner, og først får du lige en video med det forkromede overblik.

KØB MOTIONBLINDS HER

Smart i en rasende fart

Du kunne da sagtens rende ud og investere i helt nye gardiner med smarte funktioner, men dine gamle gardiner kan sagtens lære nye tricks.

Med MotionBlinds opgraderer du nemlig dine dumme gardiner med en let og elegant løsning, der tager få minutter at installere og passer til langt de fleste gardiner på markedet. Og det er tilgængeligt til både rullegardiner og gardinstænger.

Det er faktisk den letteste vej til at få automatiseret dine gardiner, og på den her måde kan du enten tage styringen med fjernbetjening eller rykke det hele over på mobilen. Her kan du så integrere løsningen fuldstændigt i dit Smart Home eller holde det hele adskilt og bare nøjes med at trykke på fjernbetjeningen for at styre gardinerne.

Det bestemmer du jo selv, men så går du glip af en hel perlerække af snedige funktioner.

KØB MOTIONBLINDS HER

MotionBlinds gør dumme gardiner smarte

Gør dit liv lettere

Jaja, det kræver ikke den store kraftanstrengelse at betjene et gardin manuelt. Det gælder i øvrigt de fleste af de ting, du har i hjemmet.

Men ved at forbinde det hele i et Smart Home får du bare mange flere muligheder. Og mange bække små – når du automatiserer mange små opgaver, så løber det jo op.

Ved at opgradere dine gardiner med MotionBlinds får du adgang til betjening via mobilen, så du kan sidde i sofaen og trække for uden at rejse dig. Det er smart, men det bliver endnu smartere med automatiserede scener.

Du kan altså for eksempel lave en biograf-scene, hvor gardinerne selv ruller ned og holder lyset ude. Og hvis du har integreret det med dine øvrige Smart Home produkter kan du gøre det ekstra gennemført, så lyset dæmpes og TV'et selv sætter din yndlingserie på.

Mulighederne er nærmest uendelige, og med MotionBlinds er det let at komme i gang.

KØB MOTIONBLINDS HER

MotionBlinds gør dumme gardiner smarte

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra gardiner til lys, radiatorer og dørlås kører digitalt. Og det er ret lækkert.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af Smart Home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER


Se andre seje sager om: