Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er på udkig efter smarte lyskilder, er der masser af muligheder derude. Men en af de smarteste kommer fra danske Nordic Smartlight, der har udviklet en række ret geniale lyskilder under brandet Lite Bulb Moments.

Og de er virkelig smarte, for de leverer ægte døgnrytmelys, der genskaber naturens lys og tilpasser det i løbet af dagen. Plus alle de sædvanlige funktioner, der følger med smarte pærer, selvfølgelig.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Lite Bulb Moments, og i videoen herunder ser du nogle af mulighederne.

SE MERE HOS LITE BULB MOMENTS

En let måde at få smart lys

Bare rolig, du behøver ikke en doktorgrad i Smart Home for at få glæde af lyskilderne fra Lite Bulb Moments, der inkluderer pærer, spots og lyskæder.

Det hele er “Plug and Play”, for lyskilderne skal bare i en fatning eller stikkontakten, og så forbinder de sig automatisk til den medfølgende Lite App, der selvfølgelig er på dansk med danske manualer og dansk support, hvis det skulle være nødvendigt.

Det er så let at komme i gang, at alle kan være med, og hvis du ikke har mod på det, så virker LED-pærerne også bare som ganske almindelige pærer. Her er levetiden så på helt op til 25 år, så det er en god investering.

Hvis du derimod er gået all in på Smart Home og det kribler i fingrene for at få fuld udnyttelse af mulighederne, så virker hele sortimentet til alle de store systemer på markedet, som Google Assistant, Amazon Alexa og Apples Siri. Og det giver fuld adgang til et væld af smarte funktioner.

Du kan for eksempel bruge stemmestyring, mens geofencing gør det muligt automatisk at tænde og slukke lyset, når du forlader eller ankommer til dit hjem. Eller du kan sætte automatiske scener op, så lyset arbejder sammen med dine øvrige smarte enheder. Og så er der selvfølgelig millioner af farver at vælge imellem.

Det er altsammen meget smart, men Lite Bulb Moments har endnu et trick i ærmet.

I appen kan du nemlig aktivere funktionen “Circadian light”, der ved hjælp af en snedig algoritme automatisk skaber det perfekte lys på alle tider af døgnet. Det følger altså døgnrytmen, så lysets farve ændrer sig i løbet af dagen for at simulere solens naturlige lys. Du skal bare lige fortælle appen, hvornår du står op og går i seng. Så sørger den for resten.

Når du lægger alle de smarte features og den danske kvalitet sammen, har du altså nogle ret lækre lyskilder til hjemmet.

SE MERE HOS LITE BULB MOMENTS

Lite Bulb Moments


Se andre seje sager om: