Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du har gået hele året og ventet på, at du kunne få lov til at finde julelysene frem, så er det altså ved at være nu. Ja, du må gerne sætte lysene op.

Og du kan faktisk gøre det lidt mere liret i år, for LEDVANCE har lavet to snedige produkter, som gør lysene til en integreret del af dit smarte hjem. Og endda holder strømforbruget på et minimum med LED-teknologi og ekstra funktioner.

Dem kigger vi nærmere på her i artiklen.

LEDVANCE NeonFlex ogUdendørs WiFiplug

SMART+ Neon Flex

Der er efterhånden sket så meget med belysning, at mulighederne nærmest er uendelige for at krydre hytten med fedt lys.

Her er det især LED-teknologien, der driver udviklingen, og det er lige præcis, hvad du finder i SMART+ Neon Flex. Det er nemlig en moderne lyskæde, som er i stand til at vise et væld af farver, mens den er udstyret med tape på bagsiden, så du kan installere den hvor som helst. Også ude i det kolde vintervejr, for den er designet til at blive brugt udenfor.

Du vælger så selv, om du vil bruge Neon Flex på egen hånd til at skabe lidt hygge i den mørke tid, eller vil have den integreret i dit smarte hjem. Vælger du at gå all in, kan den selvfølgelig indgå i hele din løsning og være en intuitiv del af det hele, så du for eksempel kan indstille tider og automatiseringer, mens der selvfølgelig også er stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa.

Det er virkelig blæret lys, som selvfølgelig er lækkert at have hele året rundt, men lige i juletiden er det et fedt supplement til julelyset.

SE MERE OM NEON FLEX HER

LEDVANCE NeonFlex ogUdendørs WiFiplug

SMART+ WiFi Outdoor Plug

Du har sikkert mange elektriske apparater derhjemme, som kunne nyde godt af et skud smarthed, og det kan du med en SMART+ WiFi Outdoor Plug.

Den er IP44-certificeret og dermed klar på at modstå alle de strabadser, som følger med et hårdt liv udenfor. Her kan du så bare forbinde den til stikkontakten, hvorefter den tager imod ledningen fra din udendørslampe, terrassevarmer eller hvad du nu engang pryder dit udendørsareal med.

Og så er de forbundet til dit WiFi og en del af dit smart home.

Du kan altså styre enhederne direkte fra din mobil, og der er desuden en indbygget energimåler, så du kan følge med i strømforbruget. Ret smart i disse tider.

Der er jo intet galt i at fyre op for julelysene, så der bliver hyggeligt i den mørke tid, men på den anden side set, så skal elregningen jo ikke stikke helt af.

SE MERE OM WIFI OUTDOOR PLUG HER

LEDVANCE NeonFlex og Udendørs WiFiplug


Se andre seje sager om: ,