Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Da jeg fik stjålet min ladcykel fra terrassen foran mit byhus i København var det ret nederen. Både at cyklen var væk, men også det faktum, at de havde invaderet min ejendom og mit privatliv.

På den anden side set, måtte jeg også kigge indad, for hvis det er tyvenes arbejde at stjæle mine ting og mit arbejde at passe på dem, hvem havde så gjort deres arbejde godt nok?

Heldigvis er der hjælp at hente fra teknologiens verden, og hvis du også vil passe lidt bedre på dine ting, kan jeg varmt anbefale Googles nye Nest Security produkter, for de sikrer dit hjem på den smarte måde.

Her i artiklen får du mere at vide om det nye sikkerheds-grej, der indeholder et udendørskamera, et indendørskamera, en dørklokke og en projektør med indbygget kamera.

Google Nest Security

Google Nest Cam – Outdoor

Som navnet også antyder, så er det her overvågningskamera beregnet til udendørsbrug.

Det betyder, at det selvfølgelig er pansret til at klare vejrforholdene, og det er virkelig nemt at installere, for med det magnetiske beslag kan du hurtig placere det hvor som helst og flytte rundt efter behov. Ja, der er et indbygget batteri, så du ikke skal trække ledninger.

Så er der de smarte funktioner, der gør det til mere end bare et overvågningskamera.

Det her er nemlig Googles nyeste version, som er lige til at integrere i dit smarte hjem. Kameraet optager med 1080p-opløsning og lagrer skuddene i skyen, så du kan følge med live fra din mobil eller gå tilbage og se tidligere optagelser. Du kan desuden oprette zoner, hvor specifikke hændelser udløser en alarm. Folk i husstanden må jo selvfølgelig komme og gå som de vil, men det må fremmede ikke.

Det er ret smart, for det holder notifikationerne nede, så du kun bliver forstyrret, når det er virkelig vigtigt.

PRIS: 1.340 kr.

KØB GOOGLE NEST CAM – OUTDOOR HER

Google Nest Security

Google Nest Cam – Indoor

Yes, her er vi så indenfor. Det betyder også, at kameraet ikke er lige så solidt bygget som udendørs-modellen, men det er heller ikke nødvendigt, og prisskiltet er halveret.

Til gengæld får du præcis de samme smarte funktioner, og det er helt genialt.

Det betyder 1080p-opløsning og stemmestyring via Google Assistant. Og bare rolig, dit privatliv er stadig sikkert, selvom du lukker Google ind i hytten, for der er 2-step-verifikation og videokryptering til at sikre mod nysgerrige folk med hurtige fingre på tastaturet.

PRIS: 670 kr.

KØB GOOGLE NEST CAM – INDOOR HER

Googles nye Nest Security produkter sikrer dit hjem på den smarte måde

Google Nest Doorbell

Det her er ikke en almindelig dørklokke.

Den er virkelig simpel at installere, for du vælger selv, om det indbyggede batteri skal klare løjerne eller om du vil tilslutte den til dine eksisterende dørklokkeledninger. Og så har du ellers en smart dørklokke, som giver dig fuld kontrol over hoveddøren.

Du kan se, hvem der ringer på direkte på din smartphone, og du kan selvfølgelig tale til vedkommende – også selvom du ikke er hjemme. Så undgår du for eksempel at gå slip af en vigtig pakke, når pakkebuddet ringer på.

Her er de øvrige sikkerhedsfunktioner fra Googles andre overvågningskameraer så selvfølgelig også inkluderet.

PRIS: 1.299 kr.

KØB GOOGLE NEST DOORBELL HER

Google Nest Security

Google Nest Cam – Floodlights

Floodlight betyder noget i retning af projektør, og i dette konkrete tilfælde er det et overvågningskamera med indbygget projektør, som kaster lys på de ubudne gæster, der jo helst kommer om natten.

Du kan selv indstille lysstyrken og sætte det til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, som jo er meget praktisk, hvis du for eksempel er på ferie. Og så er det ellers bare et yderst potent overvågningskamera med alle de smarte funktioner, som de øvrige af slagsen fra Google.

Det her er så bare den absolutte topmodel, fordi du også får lys med i pakken.

PRIS: 2.399 kr.

KØB GOOGLE NEST FLOODLIGHT HER

De fire nye sikkerhedsprodukter fra Google er designet til at samarbejde om at holde dit hus sikkert, og de fungerer derfor bedst i fællesskab. Derfor kan du jo sagtens krydre hytten med en dørklokke og blæse på de øvrige, men som med alt andet, er vi jo stærkere, hvis vi arbejder sammen.

Og hvis du er på jagt efter Google Nest Security, så har danske Proshop hele udvalget til knivskape priser. Du kan se hele sortimentet LIGE HER.


Se andre seje sager om: , ,