Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du ikke allerede er kommet i gang med at gøre dit hjem smartere, så har Danfoss den perfekte løsning. Også hvis du i forvejen har dyppet tæerne i de digitale muligheder, men endnu ikke er kommet til radiatorerne.

Deres Ally radiatortermostater er nemlig ret geniale, for de er lige til at smide på radiatorerne, og så har du fuld kontrol over opvarmningen direkte fra mobilen. Og du sparer endda op til 23% på varmeregningen.

Vi klarer selv opvarmningen på kontoret med Danfoss Ally, og her i artiklen kan du finde ud af, hvordan det fungerer.

KØB DANFOSS ALLY HER

Varme på den nemme måde

Selv den mest teknik-forskrækkede kan installere Ally radiatortermostaterne, for du tager bare de gamle af, påsætter de medfølgende adaptere og skruer de nye på. Ja, det er enkelt.

Så smutter du lige ind i Ally-appen, hvor alt det smarte begynder. Nu kan du nemlig styre radiatorerne direkte fra mobilen, og det giver en hel række smarte muligheder.

Du kan selvfølgelig indstille den ønskede temperatur, og med Ally sætter du for eksempel temperaturen på 20 grader, og så skruer den automatisk op og ned for varmen for at opretholde netop denne temperatur.

Så slipper du selv for fysisk at skrue op og ned.

Vi bruger det selv her på Mandesager-redaktionen på vores 7 radiatorer, og det fungerer ganske glimrende i praksis. Så er der de ekstra snedige features, der gør det hele endnu mere genialt.

Vi er jo som regel smuttet klokken 17 og kommer først igen klokken 9 næste morgen, så der er ingen grund til at have varmen på fuld skrald i de 16 timer, hvor kontoret alligevel er tomt. Og det kan du klare i appen, hvor du selv bestemmer, hvornår der skal opvarmes. Det er alligevel 2/3 af tiden, at kontoret er øde, så det er jo helt tosset at fyre for ingenting. Både for miljøet og pengepungen.

Det helt geniale er så, at når du først har installeret og opsat Ally radiatortermostaterne, så behøver du ikke tænke mere på det. Okay, du kan selvfølgelig nørkle med Google Assistent og Amazon Alexa, så du kan styre radiatorerne med stemmen, men det virker også fint uden.

Når du lægger de smarte funktioner og de energimæssige besparelser sammen, har du altså bare et super fedt produkt, der både gør dit liv og pengepung lettere.

Ja, det er win-win.

KØB DANFOSS ALLY HER

Danfoss Ally styrer varmen i dit smarte hjem og sparer på varmeregningen

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra lys til radiatorer og dørlåsen kører digitalt.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vi vil lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af Smart Home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Danfoss Ally styrer varmen i dit smarte hjem og sparer på varmeregningen


Se andre seje sager om: