Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Kalenderen fortæller os, at der er forår i luften, så nu er det snart på tide at komme udenfor og nyde det gode vejr.

Hvis din have så trænger til noget lækkert lys – til at forlænge de lune sommeraftener eller bare skabe en fed stemning hele året rundt – har LEDVANCE de helt rigtige løsninger. Vi har derfor udvalgt 3 nye udendørslamper fra deres ekstremt holdbare Endura-kollektion.

Dem får du her i artiklen.

SE MERE HOS LEDVANCE

LEDVANCE udendørs lys

Endura Hybrid Solar Panel udnytter solens stråler

Det giver jo pokkers god mening at benytte sig af den gratis energi, som solen leverer, og det er lige præcis, hvad havelampen Endura Hybrid Solar Panel gør. Den er nemlig forsynet med solceller, der lagrer energien i løbet af dagen og har rigeligt med saft og kraft til at levere lys, når solen så forsvinder.

Du kan også tilslutte den direkte til en 12V-forbindelse, som så fungerer som backup, hvis solens energi ikke slår til.

Den er lige til at stikke i jorden med det indbyggede spyd, så selve opsætningen kunne ikke være lettere. Det kræver hverken gravearbejde eller en elektriker, så her kan vi alle være med.

Og med en IP67-certificering, kan den sagtens holde til at være udenfor hele året rundt.

SE MERE HOS LEDVANCE

LEDVANCE udendørs lys

Endura Style Table holder festen kørende

Den her LED-bordlampe er ret smart. Den er nemlig trådløs, så du får minimum 6,5 timers lys fra det indbyggede batteri på 4.400 mAh, og det er jo ret genialt, fordi du ikke er afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt.

Det gør den yderst fleksibel, så du kan rykke den med rundt, hvis havefesten flytter sig, og så er I godt dækket ind med lys til de hyggelige aftener.

Så gør det jo heller ikke noget, at den ser skarp ud med en opbygning af pulverlakeret aluminium, mens du selv kan skrue op og ned for lysstyrken med den berøringsfølsomme sensor og endda også ændre farvetemperaturen fra koldt til varmt lys efter behov.

SE MERE HOS LEDVANCE

LEDVANCE udendørs lys

Endura Hybrid Ball

Det er svært at se på ydersiden, men Endura Hybrid Ball er faktisk en udendørslampe med indbyggede solceller. Ja, det er ret snedigt designet, for du får en minimalistisk kugle, der afgiver et roligt og ensformigt lys, mens den samtidig kan fungere helt trådløst.

Her kan du på samme måde som havelampen Endura Hybrid Solar Panel også forbinde kuglen til 12V, hvis du har lyst til det, men den er altså i stand til at være selvkørende med energien fra solens stråler.

LED-lyset fra kuglen kaster et fedt skær i haven med masser af varme, og det er lige præcis sådan noget, der bare ser ekstremt hyggeligt ud.