Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så er det nu, hvis du skal gøre en ekstra god handel med smart home produkter.

Proshop er nemlig lige gået i gang med deres Smart Home Days, hvor du kan spare helt op til 55% på de lækre sager, og det hele løber af stablen fra søndag d. 13/8 kl. 21.00 til søndag d. 20/8. Og der er desuden mulighed for at vinde den ultimative præmie til dit smart home.

Der er mega mange produkter på hylderne, og vi har udvalgt seks af slagsen, som du får lige herunder.

SE MERE HOS PROSHOP

Smart Home Days

Bosch Smart Home Eyes indendørs kamera II

Ubudne gæster er nederen, men med et overvågningskamera får du i det mindste besked om besøget.

Og med indendørs kameraet fra Bosch får du både sprøde billeder sendt direkte til mobilen og en indbygget sirene til at skræmme dem væk. Her er det ekstra praktiske så, at du kan skubbe kamerahovedet ned i kabinettet, så der ikke optages video.

Du ved, når du alligevel er hjemme, vil du jo nok gerne have lidt privatliv. I forbindelse med Smart Home Days er der både tilbud på et enkelt kamera eller en pakke med to styks.

KØB ET KAMERA HER

KØB TO KAMERAER HER

Smart Home Days

Arlo Pro 4 Overvågningskameraer

Skal du så have overvågning udenfor, er Arlo Pro 4 en stærk vagthund, for du skal bare forbinde kameraerne til dit WiFi, og så er der sprøde 1080p-videoer, som du kan se direkte på mobilen.

Her får du en pakke med to kameraer, så du kan dække flere vinkler, og hvis behovet skulle være der, kan du selvfølgelig også bruge dem indenfor.

KØB HER

Smart Home Days

Ring Alarm sikkerhedssystem

Det er nok alligevel for dyrt at have en sikkerhedsvagt rendende rundt derhjemme, men med sikkerhedssystemet fra Ring får du en digital én af slagsen, der altid holder øje med dit hjem.

Sættet består af en basestation, tastatur, dør- og vinduessensor, bevægelsessensor og en forlænger som du selv kan sætte op, og så kan du ellers følge med i Ring-appen, hvor du får underretninger i realtid, hvis der skulle være indbrudstyve på spil.

KØB HER

Smart Home Days

Netatmo Smart Video Dørklokke

Hvem ringer på?

Med en Netatmo Smart Video Dørklokke behøver du ikke forlade sofaen for at få svaret, for så kan du se og tale med vedkommende fra mobilen. Det kan du faktisk gøre uanset din placering.

Her er det så også ret smart, at den kan genkende ansigter og giver dig besked, hvis nogen forsøger at deaktivere den, mens der desuden er infrarødt nattesyn til at holde øje efter mørkets frembrud.

KØB HER

Smart Home Days

Google Nest Wifi Pro 6E 3-pak

Nyeste udgave af Googles stærke WiFi-løsning byder på lynhurtigt WiFi 6E med hastigheder på over 1 gigabit, og så er det samtidig ekstremt let at opsætte og komme i gang med.

Du klarer bare det hele via Google Home, og det er lige ud ad landevejen.

I denne pakke får du så tre enheder til at danne et Mesh-netværk med genial dækning i hele hytten – faktisk dækker det helt op til 320 kvadratmeter, hvilket vel er mere end rigeligt til de fleste.

KØB HER

Smart Home Days

Philips Hue Gradient Signe Multicolor Bordlampe

Philips Hue er den originale løsning til smart lys, og med den her geniale bordlampe får du både et skarpt design og funktioner.

Du kan nemlig bruge den helt for sig selv, eller du kan integrere den i dit smart home, så du for eksempel kan bruge den sammen med en Hue Sync boks til at synkronisere lyset med indholdet på din fladskærm eller din PC for at skabe et reaktivt lysshow.

Jeps, det er sådan noget, der banker din hjemmebio og gaming setup op på nye højder, og her får du en pakke med to lamper til at kickstarte det hele.

KØB HER


Se andre seje sager om: