Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Her for nylig rykkede vi ind i et nyt kontor i midten af København med et kæmpe rum til at skabe god mandehygge. Der er selvfølgelig også skriveborde, for der skal jo arbejdes engang imellem, men vi har fokuseret på at skabe fede rammer med alle de seje sager, vi hele tiden modtager. Et herreværelse, hvor vi kan tage en puster med et godt glas whisky og bare få lov til at være mænd.

Det begynder at ligne noget, så vi vil da lige dele lidt billeder af fremgangen. Og samtidig benytte lejligheden til at komme med et tip.

Philips Hue

På billedet ovenover giver en Philips Hue Signe gulvlampe god belysning til Batwingen.

I disse dage, hvor mange arbejder hjemme og derfor indretter et hjemmekontor, kan det nemlig godt være, at du mangler lidt inspiration.

Hvor vi så har gjort et kontor mere hjemligt, kan du gøre det hjemlige mere kontoragtigt.

Her er belysningen en stor del af helheden, og vi har valgt at udstyre hele kontoret med lamper og pærer fra Philips Hue. Det harmonerer totalt med vores Smart Home setup med intelligente termostater, låse og alt muligt andet.

Philips Hue

Her har vi smidt en Philips Hue pære i en almindelig væglampe.

Hvis du endnu ikke har set lyset med Philips Hue, tænker du sikkert, jamen jeg gider ikke alle de der farver. Men de smarte pærer og lamper er meget mere end det, for de er også vildt praktiske.

Bevares, vi bruger da appen i ny og næ til at sætte lidt kulør på kontoret med en af de indbyggede scener som en solnedgang eller Nordlys, men det er bare ekstra lir.

I praksis fungerer det hamrende godt, at vi kan tænde eller slukke alt lys fra en enkelt kontakt på væggen, og her kan vi også skrue op eller ned for lysstyrken. Det er med til at skabe optimale arbejdsbetingelser, som bare bliver endnu bedre med muligheden for at indstille lamperne til at give mere koldt lys om morgenen for at blive friskere, mens et varmere lys om eftermiddag og aften giver mere afslapning.

Det kan du gøre helt automatisk med den nye Dimmer switch, for du kan indstille den til selv at tilpasse lyset på bestemte klokkeslæt.

Philips Hue

En Philips Hue Dimmer switch på væggen erstatter de gamle kontakter.

Det er lige præcis sådan noget der gør løsningen med Philips Hue genialt til hjemmekontoret, og det giver præcis den stemning, vi gerne vil have. Der er altså ikke tale om en professionel løsning, men til hjemmekontoret er det perfekt.

Og det er mega nemt at komme i gang. Du kan starte blødt ved at udskifte en enkelt eller flere pærer derhjemme, og så er du faktisk allerede godt kørende.

Du kan også få komplette Philips Hue lamper til at hænge på væggen, i loftet eller stille på gulvet eller bordet. De er alle designet med et minimalistisk touch, og det er god stil.

Nå, men det var det hele herfra. God arbejdslyst.

Philips Hue


Se andre seje sager om: ,