Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke er den store tilhænger af en omgang massage. Det er simpelthen bare ikke mig.

Men jeg skal også være ærlig og indrømme, at man har et standpunkt til man får et nyt. Jeg er nemlig blevet vild med at få massage efter vi har fået en blæret massagestol her på redaktionen, og nu sætter jeg mig godt til rette i den hver evig eneste dag og får 20 minutters afslapning.

Hvad er det så for en anordning, der kan omdanne skeptikere og tilfredsstille hardcore massage-folk?

Jo, det er en Witt Premium Smart 3D Massagestol, og den er læsset med snedige funktioner, der giver hele kroppen en grundig omgang.

Her i artiklen kigger vi nærmere på vidunderet, og du kan da lige starte med at få det forkromede overblik over udstyret på billedet herunder.

Witt Premium Smart 3D Massagestol

Skræddersyr behandlingen til din krop

Vi er jo alle bygget forskelligt, så der er også forskel på, hvordan vi skal behandles.

Her er det ekstra smarte ved Witt Premium Smart 3D Massagestolen, at den automatisk scanner din krop og justerer behandlingen ud fra din højde, størrelse og facon. Du sætter den simpelthen bare i gang, og så skal du ikke bekymre dig om andet end at slappe af.

Her er der så 8 forudindstillede programmer at vælge imellem, og den kan selvfølgelig også huske dit favoritprogram, så du lynhurtigt er i gang. Styringen klarer du i øvrigt med et kontrolpanel på armlænet eller med en fjernbetjening med indbygget farveskærm, hvor du også kan følge med i behandlingen undervejs, og som en ekstra krølle på halen, er der også stemmestyring og højtalere, så du kan spille musik via Bluetooth.

Ja, det er en komplet afslapnings-station, og jeg er da også flere gange faldet i søvn undervejs. Så afslappende er det simpelthen.

Witt Premium Smart 3D Massagestol

En professionel massør hjemme hos dig

Nu er det jo svært for mig at vurdere, hvor effektiv massagestolen egentlig er, når jeg nu engang ikke har fået særligt mange massager tidligere.

Derfor fik jeg min kone til at komme forbi redaktionen for at prøve en tur, for hun er en rigtig massage-aficionado. Det skulle jeg så nok ikke have gjort, for nu kommer hun forbi i tide og utide, og hun hopper også i den i weekenden.

Hun er meget imponeret over effektiviteten, som hun sammenligner med en professionel massør.

Jeg kan i hvert fald konkludere, at det er blevet en essentiel del af hverdagen med 20 minutter i stolen, og tiden er godt givet ud. Jeg føler mig friskere og er mere produktiv efter en lille puster.

Så du kan jo lige prikke til chefen og høre, om ikke det er en god investering til arbejdspladsen. Den betaler sig hurtigt ind igen med produktive og glade medarbejdere.

Witt Premium Smart 3D Massagestol


Se andre seje sager om: