Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Her i disse mørke tider gælder det om at have masser af lys derhjemme. I hvert fald, hvis du ikke vil hænge fast i mørket.

Og til netop det formål er LEDVANCE klar med en lækker løsning med deres Magic RGB Planon, for lyspanelet er lige til at hænge i loftet eller på væggen, og så får du fuld kontrol over lyset med varmt eller koldt hvidt lys, mens du også kan fyre op for et væld af farver og endda også får adgang til en hel perlerække af snedige funktioner.

Det er nemlig ikke bare en lampe, og her i artiklen kigger vi nærmere på det smarte lyspanel.

LEDVANCE Magic RGB Planon

For begyndere og garvede brugere

Vi har selvfølgelig selv prøvet kræfter med Magic RGB Planon her på redaktionen, og ved du hvad? Der er bare ingen dikkedarer med hverken opsætning eller brug i det daglige! Det er der generelt aldrig med produkterne fra LEDVANCE, for de virker bare.

Det betyder, at den er hamrende let at forbinde med LEDVANCE SMART+ Appen, der virker til både iOS og Android, for så snart du sætter strøm til lyspanelet, blinker det for at signalere klarhed, og så er det ellers bare ind i appen, hvor den let og elegant hopper på dit WiFi.

Vi har i øvrigt haft fingrene i de kvadratiske lyspaneler på 45 x 45 centimeter og 30 x 30 centimeter, men der findes også en rektangulær version på 100 x 25 centimeter, så der virkelig er mulighed for at lege med lyset derhjemme. Det giver jo også noget variation i indretningen, og i mindre værelser kan du sagtens nøjes med den mindre version, mens de større varianter er praktiske til køkkenet, stuen og større værelser.

Der er frit spil, og dem med kreative tendenser kan jo sætte flere lyspaneler sammen.

Er du helt ny i smarte produkter med WiFi, kan du enten kaste dig ud i at opsætte og benytte de smarte funktioner, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening til at holde det hele old school. Du behøver altså ikke være en mester til Smart Home-integration, for du kan bare bruge den som enkeltstående lampe, hvis du foretrækker det.

For de garvede brugere er der til gengæld fuld skrald på mulighederne, som vi kigger nærmere på i næste afsnit.

LEDVANCE Magic RGB Planon

Nem integration i det lirede Smart Home

Det er da klart, at de mere avancerede brugere skal have mulighed for at nørde mest muligt, og det får de rig lejlighed til at gøre med LEDVANCE Magic RGB Planon.

Her kan du styre funktionerne direkte fra LEDVANCE SMART+ Appen, og du kan tage skridtet videre med Google Assistant eller Amazon Alexa.

Det betyder et dybere dyk ned i det hele med stemmestyring og nørderi i selve opsætningen med automatiseringer. Det er selvfølgelig også sådan noget, man forventer med en WiFi-lyskilde, og her er det bare ekstra fedt, at den er udstyret med LEDVANCE Magic RGB.

Her får du nemlig adgang til ekstra funktioner.

Du kan for eksempel tegne farvemønstre i lyspanelet og vælge skiftende mønstre, som så står og danser helt af sig selv, mens du også kan synkronisere lyset med musikken fra din smartphone eller din PC eller spillekonsol, så din gaming får et ekstra skud lys til at gøre indlevelsen endnu større.

Det giver nogle ret fede muligheder for at pimpe gamerværelset.

Når du lægger det hele sammen, er LEDVANCE Magic RGB Planon bare et super stabilt lyspanel, som virker præcis, som det skal, og der er endda godt med lir til at skabe et lækkert Smart Home.

Det er lige præcis sådan noget, der gør det lettere at komme gennem vintermørket.

LEDVANCE Magic RGB Planon


Se andre seje sager om: ,