Nu er Ryobi klar med en voldsom havemaskine, som gør livet i haven lidt federe.

Hos Ryobi er de eksperter i at producere effektive, sikre, brugervenlige elværktøjer og havemaskiner, og de er kendt for deres innovation og banebrydende teknologier, som gør hverdagen lettere for både private og professionelle, når arbejdet skal klares.

Den nye maskine har fået navnet Electric Zero Turn, og her i artiklen kigger vi nærmere på den.

Electric Zero Turn er fremtidens havemaskine

Ejer du en have, så kender du med garanti problemet med at vende og dreje din plæneklipper, når græsset skal trimmes. Det problem har Ryobi nu løst med deres Zero Turn teknologi.

Ja, du havde nok gættet det ud fra navnet. Zero Turn betyder, at maskinen kan rotere om egen akse. Det er skidesmart.

Indtag tronen og bevar overblikket, mens maskinen ordner din plæne med de dobbelte klinger, der har en klippebredde på 106 centimeter.  Selv de længste græsstrå får en tur, når du triller forbi og maskinen kan æde massive mængder græs, før den bliver træt. Den sørger også selv for at tygge og fordøje de mange kilo græs undervejs.

Det betyder, at du slipper for at rydde op, når du har straffet plænen, hvilket er helt genialt. Den smarte maskine bruger nemlig det geniale bioklip system, som sørger for, at det afklippede græs cirkulerer inde i maskinen, hvorefter det fordeles fint ud på plænen igen som små partikler.

Resultatet er en perfekt trimmet plæne opnået uden en dråbe sved på panden. Det er sgu da genialt.

To fodboldbaner på en opladning

En så vild maskine kræver selvfølgelig heftig motorkraft, og det får du, for der er styr på indmaden, hvor fire kulfri motorer sørger for at holde dig kørende, og på en fuld opladning kan den klare 2,5 timer på græsset.

Når havearbejdet skal klares, så smækker du bare maskinen i opladeren natten over, og så er den klar til at klippe vanvittige 12.000 m2 græs på en opladning.

Det er altså to fodboldbaner.

Ja ja okay, så stor er din græsplæne jo alligevel nok ikke, men så kan du da imponere junior i weekenden og trimme boldbanerne i den lokale klub. Årets far lige der.

Der er selvfølgelig tænkt over alle de små detaljer, som gør maskinen ekstra fed, og derfor har den også autopilot. Du skal jo ikke gøre alt arbejdet.

Synes du, den ny havemaskine fra Ryobi er vild? Så se de andre fede maskiner fra Ryobi LIGE HER