Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det der med at male kan være en tidskrævende proces, hvor resultatet ikke altid hænger sammen med indsatsen. Du ved, det dækker måske ikke ordentligt, der kan være helligdage og endda tydelige penselstrøg på væggen.

Derfor giver det pokkers god mening at erstatte penslen med et moderne sprøjtesystem, og her leverer Wagner virkelig varen med deres overlegne Airless sprøjtesystem.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Wagner Airless Sprayer Control Pro 250 M, som er din nye bedste ven til malerarbejdet.

WAGNER Airless Sprayer Control Pro 250 M

Til begyndere og eksperter

Nu tænker du sikkert, at det virker alt for uoverskueligt at gå i gang med sprøjtemaling. Penslen får jo arbejdet gjort.

Det er sådan set også rigtigt nok, men sprøjtemaling er langt mere effektivt med et resultat, hvor selv den skarpeste pensel ikke kan følge med.

Og der er sket en kæmpe teknologisk udvikling indenfor sprøjtemaling, hvor Wagner som nogle af de første i verden introducerede systemer til elektrisk sprøjtemaling tilbage i 1960'erne. Den erfaring har Wagner brugt i udviklingen af deres Airless Sprayer Control Pro 250 M, som desuden er udstyret med den nyeste teknologi.

Det betyder for eksempel, at selve materialeforstøvningen sker med HEA-teknologien, det står for High Efficiency Airless, og sammen med en ny dysekonstruktion med mindre tryk dækker din maling perfekt uden sprøjtetåge eller striber. Her er den ekstra bonus så, at det giver mere kontrol og en blødere og mere kontrollerbar spray uden overspray, mens det desuden ikke tærer nævneværdigt på kræfterne på grund af den reducerede modstand.

Hey, hvis du ikke er professionel håndværker, er der altså nogle opgaver, som kan være ekstra hårde. Wagners sprøjtesystem er lige til at gå til for os hjemme-handymen.

KØB WAGNER AIRLESS SPRØJTESYSTEMET HER

WAGNER Airless Sprayer Control Pro 250 M

Hvordan virker den så?

Jo, det er faktisk meget simpelt. Du forbinder sprøjtesystemet til en stikkontakt og smider den medfølgende slange i din malerbøtte. Jeps, du kan suge direkte fra spanden.

Så er du faktisk klar til at sprøjtemale, og her skal du selvfølgelig lige huske at afdække ordentligt. Det er ekstra vigtigt ved sprøjtemaling, for selvom dysen er ultrapræcis, så er det stort set umuligt at undgå, at noget af malingen ender, hvor den ikke skal være. Til gengæld indhenter den lynhurtigt tiden, for når du er oppe at køre, ordner sprøjtesystemet 15 kvadratmeter på 2 minutter, og det er alligevel et godt tempo.

Og du kan anvende alle oliebaserede og vandbaserede lakker, lasurer, træbeskyttelsesmidler og dispersions- og latexmaling, mens den selvfølgelig virker lige så godt indenfor og udenfor.

Alle de opgaver, din gammeldags pensel kunne klare, ordner Wagner Airless Sprayer Control Pro 250 M bedre og hurtigere.

KØB WAGNER AIRLESS SPRØJTESYSTEMET HER

WAGNER Airless Sprayer Control Pro 250 M