Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Har din bil mistet glansen? Så kan du selvfølgelig indkalde professionel forstærkning, eller du kan selv smøge ærmerne op og klare tjansen.

Her har du brug for det rigtige udstyr, og det er lige præcis, hvad du får med en FLEX polermaskine, for den er både kraftig og udstyret med smart teknologi til at gøre poleringen endnu mere gnidningsfri.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, og først får du lige en video med de mange lækre løsninger til bilpleje fra FLEX.

Toptunet til perfekte resultater

FLEX holder til i Tyskland, hvor de har specialiseret sig i at banke elektrisk værktøj sammen af den velkendte tyske kvalitet, og de har stor erfaring med netop poleringsmaskiner.

Her er det helt specielle ved deres XFE 7-15 150 poleringsmaskine, at den benytter sig af et fritløbende drev med excentriske bevægelser, hvilket lyder meget teknisk, men faktisk bare betyder, at den efterligner de samme bevægelser, som du selv kan udføre med håndkraft og en klud. Den gør det så bare meget hurtigere, mens den selv udligner det skiftende tryk fra dine hænder.

Resultatet er lynhurtig polering uden slibespor i lakken, og det giver et ensartet resultat, der bare spiller. Her er det så en ekstra bonus, at det flade drevhoved giver en lav varmeudvikling, så den også sagtens kan klare varmefølsomme overflader.

Og det hele kører faktisk let og elegant, for polermaskinen er ergonomisk udformet med softgrip, så den sidder stabilt i hænderne. Også når du skal ind i kringlede områder med sprækker.

Det betyder altså, at du kan få klaret den sure tjans i et rasende tempo, og så får du det sikkert også gjort noget oftere.

KØB FLEX POLERMASKINEN HER

Flex polermaskine

En kasse med lir

Selve poleringsmaskinen er jo fundamentet for at få bilen til at skinne igen, men som med alt andet, bliver det endnu bedre med mere udstyr.

Her kan du få et lækkert sæt med XFE 7-15 150 poleringsmaskinen, pudseklude, polermiddel og ekstra puder, og det hele har en skræddersyet kasse til opbevaring. Så har du faktisk en kasse med alt det nødvendige til bilplejen samlet på ét sted, og det sørger jo også for, at der er styr på stumperne.

Hey, det kan jo være, at gutterne vil komme forbi for at låne sættet, for der er alligevel en del at spare i forhold til at rende hos en professionel poleringsekspert.

Med en FLEX poleringsmaskine er du i hvert fald godt kørende.

KØB FLEX POLERMASKINEN HER

Flex polermaskine