Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du skal have det meste ud af dine DIY-opgaver, så gælder det om at have det rigtige værktøj i hænderne.

Og det leverer Einhell med deres kraftfulde Power X-change. Akkusystemet giver nemlig et ordenligt skud hestekræfter til mere end 200 maskiner til værkstedet, haven og dit hjem, så du kan ordne alle opgaver i overlegen stil.

Ja, det er lige meget, om du skal slå græs, bore et par huller eller støvsuge. Der er styr på det hele.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Einhell Power X-Change og de mange muligheder, som følger med det stærkeste akkusystem på markedet.

Vi starter lige med en video, der giver det forkromede overblik.

Overskud til de hårdeste opgaver

Med en historie der strækker sig helt tilbage til 1964, har Einhell masser af erfaring med at producere holdbart og effektivt værktøj. Det er jo en tysk virksomhed, og du ved, hvordan det er med tyskerne og kvalitet.

Den erfaring har de nu kombineret med moderne teknologi i skabelsen af Power X-change akkusystemet, der leverer store overarme til deres enorme sortiment af over 200 stykker elværktøj. Det er altså samme batteri, der passer til alle maskinerne, så du let og elegant kan drive det hele.

Og det er kram fra øverste hylde.

Einhell Power X-change

Power X-change benytter sig nemlig af førsteklasses lithium-ion-celler, der sikrer en ensartet, høj kvalitet og overholdelse af de strengeste sikkerhedsstandarder, så du er sikret lang holdbarhed og driftsikkerhed. Og ydelsen er hele tiden optimeret takket være Einhells Active Battery Management System, der overvåger hver enkelt celle i batteriet og dermed holder dig skarpt kørende med strøm.

Ja, det bliver hurtigt lidt teknisk, men det korte af det lange er, at akkusystemet er pokkers pålideligt. Og så er det lige meget, om du er hobbymand eller kaster dig ud i vilde DIY-projekter, for med Einhells Power X-change er det i hvert fald ikke udstyret, du går ned på.

Så er det bare ekstra fedt, at der er masser af kraftoverskud. Power X-change benytter sig nemlig af et 18 V system med 1.350 W til boremaskiner og mindre krævende opgaver, men det kan du faktisk fordoble med Twin-Pack-teknologien. Så får du ægte 36 V, der leverer 2.700 W og dermed masser af power til at drive plæneklippere, kædesave eller lignende.

Ja, det kan faktisk drive det hele.

Einhell Power X-change

Høj kvalitet der bare virker

Vi har selvfølgelig fået sendt et udpluk af det enorme sortiment af elværktøj fra Einhell og tilhørende Power X-change akkuer, så vi selv kan se, hvad det hele går ud på.

Og det er virkelig noget der virker.

Det er også tydeligt, at det kommer til at virke i mange år, for kvaliteten er helt i top. Deres skrue/boremaskine – der jo er arbejdshesten i enhver værktøjskasse – føles ekstremt solid, og den ligger godt i hånden. Den er også forholdsvis tung, men sådan er det jo med kvalitet, og den er stadig lækker at vifte rundt med, for vægtfordelingen er i god balance.

Den høje kvalitet går igen i deres sygt lækre trådløse støvsuger, der gør det pænt let at rydde op efter opgaverne, og så er der en overlegen kompressor til at sørge for luft, mens de også har sendt en lommelygte, der er kraftigere end de flestes behov.

Det hele er holdt i Einhells karakteristiske røde farve og selvfølgelig drevet af Power X-change akkusystemet, der gør det nemt at skifte batterierne i det forskellige værktøj.

Einhell Power X-change

Et hav af maskiner

Som tidligere nævnt, så er der over 200 maskiner i sortimentet hos Einhell, og Power X-change er drivkraften bag det hele.

Og her skal man jo lige træde varsomt. Valget af et passende akkusystem er jo nærmest en religion, og folk har det med at være kraftige fortalere for netop det system, de har valgt.

Det er også fair nok, men her vil jeg bare lige sige, at Einhell har et sublimt system, der leverer mega høj kvalitet til yderst fornuftige priser. Både til seriøse fagfolk, men også til hobbyfolket, og det er egentlig lige meget, hvilken opgave, du skal have klaret, så er der et stykke værktøj hos Einhell, der får dig sikkert i hus.

Det er nærmest en no-brainer, hvis du endnu ikke har valgt akku-side. Problemet er så bare, at der altid er noget nyt værktøj, som du vil have fingrene i, men sådan er det jo med lækre sager.

Og det er lige præcis, hvad du får med Einhell.

Einhell Power X-change

HER KAN DU KØBE EINHELL-VÆRKTØJ

Bare klik på din favorit, og så kommer du direkte videre.

PROSHOP.DK

FRISHOP.DK

GLOBALTOOLS.DK

HOMESHOP.DK

COMPUTERSALG.DK

SILVAN.DK

ELGIGANTEN.DK

BYGXTRA.DK

HAPPII.DK

MERLIN.DK

BYGHJEMME.DK

AVXPERTEN.DK

HANDYWOMAN.DK


Se andre seje sager om: ,