Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Livet er bare for kort til bøvl. Og nu kan du skære bøvlede hvidevarer væk med El-Salgs ret geniale løsning. De kalder den “Hvidevarer med det hele”, og her i artiklen kigger vi nærmere på konceptet.

Først får Torben Chris lige lov til at skære ind til benet.

SE MERE HOS EL-SALG

Det’ sgu service!

Du har sikkert prøvet, at dit køleskab pludselig er stået af. Ja, det er skide irriterende, og så har du tre muligheder: Smid lortet ud og køb et nyt, betal en tekniker i dyre domme for at få det til at virke eller kast dig ud i reparationen selv.

Sådan er det ikke med El-Salgs “Hvidevarer med det hele”.

De kommer med din nye CYLINDA vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine eller køleskab, hvorefter de installerer apparatet og tager din gamle model med. Selvfølgelig kvit og frit. Her får du så 4 år med fuld garanti og service, hvor de kommer og fikser dine hvidevarer med det vons, hvis der skulle være problemer.

Det’ sgu service!

El-Salg lancerer "Hvidevarer med det hele" - undtagen bøvl

Du betaler så 99 kroner om måneden for løsningen, og efter de 4 år er produktet dit. Du kan selvfølgelig indfri det fulde beløb, når du vil, hvis du vil ud af aftalen igen.

Det er da lige ud ad landevejen, og så er der da i hvert fald én mindre ting i livet, du behøver at kaste bekymringer efter.

Og så lige en bette disclaimer med de kolde fakta om dine hvidevarer sort på hvidt.

Regler og vilkår gælder. Ved et samlet kreditbeløb på 4.752 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 99 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.752 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Kan kun købes på elsalg.dk og gælder kun udvalgte CYLINDA hvidevarer.

SE MERE HOS EL-SALG

El-Salg lancerer "Hvidevarer med det hele" - undtagen bøvl