Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi kan da lynhurtigt blive enige om, at støvsugning ikke er det mest sexede i verden. Men det skal alligevel klares, og med de spritnye Ultimate 800 ledningsfrie støvsugere fra Electrolux får du en lang række funktioner mellem hænderne, der både sparer tid og gør grundigt rent.

Det er fedt, at du kan klare tjansen så effektivt som muligt, og her i artiklen kigger vi nærmere på den nye serie.

Electrolux 800 series

Kap kablerne

Du har i forvejen kappet ledningerne, når det kommer til opladning af mobilen og et hav af andre hverdagsting. Hvorfor så ikke også gøre det med støvsugeren?

Den nye Electrolux 800 Series består af fire forskellige modeller. En Ultimate 800, der er topmodellen, og så tre specialmodeller i forskellige farver med forskellige specialmundstykker.

Til Animal 800 får du et Pet Pro+ mundstykke til at fjerne kæledyrshår, til 800 Hygienic får du et BedProPower mundstykke til at fjerne partikler fra polstring som seng og sofa og til sidst er der Green 800 lavet af 65% genbrugsplast og udstyret med automatisk tilpasning af sugestyrken for at spare på energiforbruget.

Fælles for dem alle er, at de er ledningsfri, og det genopladelige batteri – som i øvrigt kan udskiftes – klarer op til 60 minutter ad gangen afhængigt af sugestyrke og hvilke mundstykker du bruger. Mere end rigeligt til de fleste hjem. De deler også en hel række snedige funktioner.

Electrolux 800 series

Friheden til at komme hurtigt i mål

Pinocchio sang jo noget om, at der er ingen bånd der binder mig, og det passer så meget godt i det her tilfælde.

Med en Electrolux Ultimate 800 ledningsfri støvsuger er din rækkevidde ikke begrænset af nærmeste stikkontakt, og friheden gør det meget lettere at få klaret støvsugningen.

Så er der en hel række alsidige løsninger, der gør det endnu bedre.

Støvsugerne er udstyret med kraftige motorer, der bakkes op af en stærk konstruktion, så du kan give den maks gas i rengøringen, og selve designet er absolut ingen skam at have stående fremme i det medfølgende opladningsstativ.

Electrolux 800 series

Når du skal bruge støvsugeren, er den lige til at rykke ud af ladestanderen, så du lynhurtigt er i gang, og det fjerner den spildte tid med at finde støvsugeren frem og tilbage fra skabet.

Og når først du er i gang, skifter støvsugeren automatisk sugestyrke alt efter, om det er hårde gulve eller bløde tæpper der skal rengøres. Her kan du så også let og elegant fjerne tråde og hår, som er vinklet ind i børsten ved at trykke med foden på Brush Roll Clean knappen. Så kommer der små knive frem, der skærer forhindringerne i stykker.

Ja, det er ret enkelt, og det sparer en del tid undervejs.

Electrolux 800 series

Alsidighed er vejen frem

Når du lægger de smarte funktioner sammen, har du en ret kapabel støvsuger til hytten. Og så er der alle de ekstra mundstykker, der virkelig banker alsidigheden op på et nyt niveau.

Mundstykkerne er lige til at opbevare i opladningsstativet, og de er designet til at klare alle overflader. Her er det for eksempel helt genialt med mundstykket lavet til afstøvning. Det ordner hurtigt bordplader og hylder, mens det i samarbejde med teleskopstangen når helt op til loftet efter spindelsvæv og andre uvelkomne gæster i hjemme.

Summen er en støvsuger der hverken er sexet eller sindsoprivende. Men den er dæleme effektiv.

Electrolux 800 series