Hos Bugatti er de vant til at arbejde med luksus-produkter, som strækker sig længere ud end bare biler. De laver for eksempel Champagne og et pokkers blæret poolbord til 1,8 millioner kroner.

Nu kaster de sig så over eksklusive pengeskabe med plads til guld, kontanter, ure og hvad du nu ellers har skrabet sammen af værdier.

Pengeskabene hedder Hyper Safe Collection, og de er lavet i samarbejde med feinschmeckerne hos Buben & Zorweg, der i forvejen har stor ekspertise med netop unikke pengeskabe.

Og der er da virkelig tale om nogle flotte mesterværker, der kan pryde enhver stue. De stilsikre monumenter er nemlig lavet af rustfrit stål, kulfiber og Nappalæder.

Som Wiebke Ståhl, der er Managing Director i Bugatti International siger:

“Buben & Zorweg shares our ethos of creating unique masterpieces. By working closely with their team for more than 18 months, we have developed a range of limited edition high-security safes that embody the spirit of both of our brands. Timeless design, ultimate craftsmanship and technology that pushes boundaries.”

De har så endnu ikke udmeldt noget prisskilt, men det bliver pebret. Sikkert ikke noget problem, hvis du alligevel ejer så værdifulde ting, at du overhovedet har brug for sådan et pengeskab.

Bugatti x Buben & Zorweg Hyper Safe Collection


Se andre seje sager om: