København oplevede i dag en begivenhed af episke proportioner! Den længe ventede “Prime-dag” gik over alle forventninger med en eksplosion af energi og entusiasme på Ofelia Beach. Fra tidlig morgen var køerne kilometerlange, da tusindvis af unge fans strømmede til for at blive en del af det gigantiske Prime-event.

Målet? At få et glimt af YouTube-giganterne Logan Paul og KSI, der var kommet til byen for at lancere den hypede Prime-drik i Danmark​.

Logan Paul og KSI, der i øjeblikket er på en Europa-turné med Prime-drikken, fik en modtagelse i København, der var vildere end nogen anden europæisk storby. Københavns energi var simpelthen ustoppelig!​.

Udenlandske medier er allerede fyldt med rapporter om, hvordan det hele gik amok, da Logan Paul og KSI ankom i en stor åben London-bus. Festem tog fart, da de bad alle deres fans om at sprøjte Prime på hinanden, hvilket udløste en total Prime-flaske krig. Sikkerhedsvagter måtte eskortere de to stjerner ind i bussen, da tingene blev lidt for vilde!​

presse-fotos.dk

Men de to YouTube-stjerner tog det hele med et smil. På sociale medier kan man se, hvordan de griner over det store opbud i København og deler billeder af den fantastiske modtagelse, de har fået. Der blev uddelt gratis kasketter, t-shirts og selvfølgelig Prime til alle de fremmødte fans​.

Nu hvor festen er overstået, behøver du ikke længere at vente på en event for at smage Prime. Du kan nemlig købe Prime i flere store supermarkeder som Føtex og Bilka. Så, hvad venter du på? Tag ud og få fat i din egen Prime i dag!​