Charme, selvtillid og lækkert hår var ifølge Scorekaj kilden til ethvert kvindehjerte. Men som de fleste mænd ved, så kan den engang så store og fyldige manke begynde at blive tyndere, desto ældre man bliver.

Din vigende hårgrænse behøver dog ikke at stoppe dig fra at score lamsebamser på stribe. For med Trioxidil, der er et nyt middel, som er klinisk bevist til at kunne øge hårvæksten, kan du få et nyt våben i kampen mod dit hårtab. Køb Foligain Trioxidil Shampoo her.

Trioxidil til øget hårvækst

Forskere har fundet frem til et nyt middel, der kan øge hårvæksten, nemlig stoffet Trioxidil.

Trioxidil er specielt formuleret mod hårtab, og kan bidrage til at stimulere din hårvækst, så du kan få lækre drømme-garn, der kan give dig de bedste forudsætninger for at imponere damerne.

Stoffet virker på den måde, at det udvider blodkarrene, og dermed aktiveres de celler, som kontrollerer hårvæksten.

En af de mest populære producenter af trioxidil mod hårvækst er verdenskendte Foligain, der er specialister i hårtab, skægvækst og andre hårprodukter til mænd.Deres produkter er FDA-godkendte og er helt sikre at bruge.

Foligains trioxidil shampoo indeholder 2% trioxidil, er specielt formuleret til hårvækst og forhandles officielt i Danmark hos webshoppen ShytoBuy.

Her kan du også købe både trioxidil balsam og spray, som du kan bruge med din trioxidil shampoo for at få optimal effekt til at stimulere din hårvækst. Køb Foligain Trioxidil Shampoo her.

Årsager til hårtab hos mænd

Der kan være mange forskellige årsager til hårtab hos mænd. Men de mest almindelige er stress, vitaminmangel, genetik og hvor meget testosteron, som du har i kroppen.

Men hvis du som mand oplever hårtab, kan en Trioxidil Shampoo være din hjælper i nøden, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at få det lækre og fyldige garn, som mange mænd drømmer om.

Selvom hårtab og tyndt hår kan ramme selvtilliden hårdt, er det vigtigste, at du tror og tænker positivt om dig selv, da det kan være med til at styrke dit selvværd og dermed din selvtillid. Køb Foligain Trioxidil Shampoo her.