Du kan selvfølgelig hurtigt snuppe et leje-løbehjul på gaden, men er det så ikke federe at springe på nakken af dit eget løbehjul?

Og det er slet ikke vanvittigt at komme i gang, for med et GoRunner el-løbehjul til voksne får du virkelig smæk for skillingerne. El-løbehjulet er til salg LIGE HER, og det burde i virkeligheden koste meget mere.

Her i videoen kan du se el-løbehjulet i aktion.

Terrængående hjul

El-løbehjulet er udstyret med 10 tommer lufthjul, som er udstyret med slanger og giver en utrolig komfortabel køretur. Hvis du nogensinde har prøvet et af leje-løbehjulene, lægger du straks mærke til, at det her giver en meget blødere oplevelse. Især, når du rammer brosten eller andre ujævnheder.

De store hjul øger også dine muligheder for at komme frem i verden, fordi du ikke længere er begrænset til asfalten. Nu kan du køre de fleste steder, for grus, småsten og græs betyder slet ikke noget. Det kører bare. Disse hjul giver dig en stabil og mere sikker tur, og samtidig føles det utrolig lækkert når du kører og drejer. Det er jo ikke altid, der er asfalt, hvor du skal hen.

Skivebremser og Gear

Udover de store og komfortable hjul, så er el-løbehjulet forsynet med skivebremse og bagbremse. Skivebremsen er enormt effektiv og giver dig en pludselig opbremsning så du kan køre sikkert i trafikken. Eller du kan simpelthen vælge at placere din ene fod på bagbremsen for at få løbehjulet til at sænke farten. Det giver en ekstra sikkerhed, at du altid er i stand til at standse skidtet.

Det smarte design

Selvom design altid vil være en smagssag, så kan de fleste vel blive enige om, at et GoRunner el-løbehjul til voksne er lækkert at se på. Designet med sortlakerede rør virker meget gennemtænkt, og det er for eksempel snedigt, hvordan baglygten er integreret i rørets ende, så det bliver en naturlig del af helheden.

Og så er der selvfølgelig hele folde-designet. Når du ankommer til din destination, løsner du bare beslaget på styret, folder det ned og klikker det på plads på bagskærmen. Så sidder det stabilt, og du kan benytte styret som et håndtag til at bære hele herligheden. Det er smart.

InnoLivings løbehjul giver smæk for skillingerne

El-løbehjul regler

Lad os lige for en sikkerheds skyld opridse reglerne for el-løbehjul, Segboard og Elektrisk Skateboard. så vi alle har styr på lovgivningen.

– Transportministeriet startede en forsøgsordning i starten af 2019, og de skriver således:

– Kørsel med motoriserede løbehjul skal foregå på cykelstien.

– Der gælder samme krav til lygter og reflekser for motoriserede løbehjul, som der gør til cykler. Dog skal lygterne altid være tændt under kørsel på et motoriseret løbehjul – også uden for lygtetændingstiden.

– Motoriserede løbehjul må i forsøgsordningen kunne køre maksimalt 20 kilometer i timen ved egen kraft.

– Førere af et motoriseret løbehjul skal være fyldt 15 år. Der kræves ikke kørekort.