Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du i forvejen bruger en del tid på tønden – det er vi jo mange mænd, der gør – hvorfor så ikke forkæle toiletturene med et ordentligt skud luksus?

Det er lige præcis, hvad du kan med et Geberit AquaClean Mera douchetoilet.

Ja, et toilet er ikke bare et toilet, for den her trone er en konge værdig med et hav af snedige funktioner, der virkelig gør det til en fornøjelse at indtage tronen. Det skærer i hvert fald ikke ned på din toilettid.

Hemmeligheden er væske. Du vasker jo også dit tøj, tallerkener og hænder, så det samme burde vel gælde for bagdelen. Og det sørger Geberit for med deres AquaClean-teknologi.

Her i artiklen kigger vi nærmere på gadget-toilettet, og vi starter lige med en video af de smarte features.

SE MERE HOS GEBERIT

Lirede funktioner til gadget-manden

Lad os lige huske på, at Geberit AquaClean Mera ligner et almindeligt toilet. Okay, et ret flot et af slagsen. Det er nemlig designet af Christoph Behling, der blandt andet designer ure for Tag Heuer, og det har et fuldstændigt stilrent hvidt look og en forkromet designafdækning, der skaber en spejleffekt og får det væghængte toilet til at se ud som om, det svæver i luften.

Det er så bare langtfra et almindeligt toilet, for det er faktisk en højteknologisk trone med et væld af smarte funktioner. Ja, du har nok i forvejen en del lir i dit smarte hjem, så selvfølgelig skal toilettet også med på den smarte bølge.

Geberit AquaClean Mera er selvfølgelig udstyret med trådløse muligheder, så du kan forbinde det til din smartphone for at styre funktionerne og gemme dine personlige præferencer, men du kan også klare det med en trådløs fjernbetjening, som kan hænge på væggen ved siden af toilettet. Det er jo meget rart, så dine gæster også kan få en god tur på tønden.

Det er faktisk den ultimative gadget til manden der troede, han havde alt, og herunder får du det forkromede overblik over funktionerne:

– Orienteringslys i en række farver, så du ikke behøver tænde lyset på badeværelset om natten.

– Berøringsfrit automatisk toiletlåg, så du ikke skal bruge hænderne – det løser også hele problemstillingen med sædet nede eller oppe, for det lukker af sig selv.

– Varme i toiletsædet – og ikke fordi der lige har siddet en anden person.

– Lugtudsugning til at fjerne alle de gener til næsen, der hører med et toiletbesøg.

– WhirlSpray-doucheteknologi med fem justerbare tryktrin til at rengøre dig bagi uden papir.

– Varmlufttørrer med justerbar temperatur, der tørrer dig fuldstændigt bagi efter skylningen.

– Toiletskål uden skyllerand og med TurboFlush-skylleteknik til at skylle utrolig grundigt og nærmest lydløst.

SE MERE HOS GEBERIT

Geberit Mera

5 ting, du undrer dig over ved et douchetoilet

Der er stadig en del mystik omkring teknologien, men det er faktisk slet ikke hokuspokus – det er sund fornuft. Her får du svar på 7 almindelige spørgsmål:

Bliver jeg ordentligt ren?

Svaret er ja. Det eneste, der rengør ordentligt, er faktisk vand. Du ville heller ikke gnide din bil med tørt papir, hvis den er beskidt. Er din hund helt mudret efter en lang gåtur, hjælper det ikke meget med et håndklæde.

Er strålen ubehagelig eller hård, og hvordan er temperaturen på vandet?

Første gang man prøver et douchetoilet, kan det være uvant for nogle, men ikke ubehageligt. Tværtimod, så er det en omvendt håndbruser og vandet er kropstempereret.

Rammer strålen, hvor den skal?

Alle mennesker er forskelligt bygget, og vi sidder på forskellige måder. Derfor kan skyllehovedet justeres, så det rammer, hvor det skal.

Hvordan styrer man funktionerne?

Toiletterne har en trådløs fjernbetjening, hvor man kan styre de forskellige funktioner, og nogle modeller kan styres med en app på mobilen. Man kan lagre op til fire forskellige profiler, så toilettet selv tilpasser sig dine præferencer.

Larmer det?

Nej, douchetoiletterne larmer ikke. Du skyller ud, som du plejer, og lufttørreren er mere stille end for eksempel en føntørrer. Nogle modeller fjerner også duftgener ved at suge luften fra toilettet gennem et keramisk filter, som er med til at holde badeværelset friskt. Ofte er det konen, som giver manden et underfundigt smil, når dette emne kommer på banen.

SE MERE HOS GEBERIT

Geberit Mera