Nå, så du har hørt om det der smarte hjem, og nu er du klar til at springe ud i at få digitaliseret hytten. Eller du er måske allerede godt i gang og mangler inspiration til endnu flere snedige funktioner. Så er WiFi-butikken.dk det helt rigtige sted, for her finder du et hav af fede Smart Home produkter, der gør dit hjem endnu mere genialt, og der er både de essentielle produkter til begynderen og de mere spidsfindige til den garvede indehaver af et smart hjem.

SE HELE UDVALGET AF SMART HOME PRODUKTER VED AT TRYKKE HER

Her finder du alt fra overvågningskameraer og alarmer til smarte pærer, varmestyring og opladere, og der er selfølgelig anerkendte mærker som Philips HUE, Google Home, Danalock og Netatmo.

Og så er der service i topklasse. Er du for eksempel i tvivl med hensyn til dine muligheder og behov, så kontakter du dem bare, og så skræddersyer de en løsning til dig. Det kan nemlig godt være lidt en jungle med det smarte hjem, men WiFi-butikken.dk gør det nemt hele vejen igennem.

WiFi-butikken.dk har alt du mangler til dit smarte hjem

Philips HUE Lily lirer haven

De smarte lamper fra Philips HUE er helt fantastiske, og det er helt naturligt at starte indenfor, når du går i gang med det lækre lys. Men funktionerne fungerer også ganske glimrende udenfor. Med Philips HUE Lily får du 3 x LED Spot lys til haven, og de er lige til at slutte til dit eksisterende system via din Philips Hue bridge, så det kræver hverken en elektriker eller en længerevarende uddannelse for at installere lamperne. Alle kan gøre det.

Og lamperne er selvfølgelig designet til at modstå vejr og vind, for de er IP44 godkendt. De kan derfor placeres i f.eks. bede eller under træer omkring huset og kan oplyse de områder i haven du ønsker skal have ekstra fokus. Det er enkelt og elegant.

Philips HUE Lily er til salg lige her.


Se andre seje sager om: ,