Undersøgelser viser, at 21% af danske mænd er utilfredse med størrelsen af deres penis. Det drejer sig om både størrelse og form, så nu har forskere udviklet en penisforlænger, der ved brug af den særlige strækteknologi kan give en permanent forlængelse af penis.

Hvordan virker en penisforlænger?

Penisforlængeren virker ved brug af en strækteknologi, der ved at udsætte kroppens væv for langvarigt stræk over tid vil resultere i celledeling. Denne proces kaldes cytokinese. Penisforlængere benytter et særligt spændingspres på penis, hvilket forårsager at vævscellerne deler sig og skaber nyt væv. Gradvist vil dette give en både længere og tykkere penis.

Denne teknik er videnskabeligt bevist og mange danske mænd har allerede købt deres penisforlænger. Virkningen af en penisforlænger kan sammenlignes med fitness: ”Ligesom ved vægttræning, vil din krop ikke se anderledes ud, hvis ikke du træner. Går du derimod i fitness 3-4 gange om ugen vil du opnå solide og langvarige resultater”. Dette koncept fungerer også ved en penisforlænger.

Læs mere om penisforlænger her.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

De bedste resultater opnås ved kontinuerlig brug i en længere periode. Mange mænd bliver positivt overrasket over de gode resultater i både slap og erigeret tilstand. De fleste oplever at få 2-5 cm i længden kombineret med en forøgelse af tykkelsen.

Læs mere om penisforstørrelse her.

Hvilken penisforlænger skal jeg vælge?

Den mest populære penisforlænger er den danskproducerede Jex Extender, der sælges på den populære webshop shytobuy.dk. Denne penisforlænger lever op til alle de krav der stilles og er egnet til langvarig brug gennem høj-kvalitets materialer. Der findes også andre penisforlængere på markedet, men flest mænd har givet den bedste feedback på kvalitet, bæredygtighed og funktionsevne på Jes Extender.


Se andre seje sager om: