Denne artikel er lavet i samarbejde med Handelshuset Aulum

Det nytter ikke noget, at du er verdens bedste skytte, hvis du har dårligt isenkram i hænderne. Okay, modsat kan man sige, at det heller ikke nytter noget med et godt gevær, hvis du er en dårlig skytte. Men det gælder jo om ikke at gå ned på udstyret, og med et Hatsan Gladius luftgevær, er det i hvert fald ikke grejets skyld, hvis du ikke rammer noget.

Hatsan Gladius er et PCP luftgevær med en kapacitet på cirka 70 skud, så du får rigeligt med ammunition at lege med, før det er tid til at skifte lufttanken, og du kan indstille udgangshastigheden i seks forskellige trin helt op til 325 meter i sekundet. Praktisk til den kræsne skytte, der skal finindstille alt. Det kan du også med Hatsans Quattro 2-Stage aftrækker, der giver dig fuld kontrol over aftrækkerens følsomhed med bedre præcision og greb som følge. Hey, customization er vejen frem.

Så er der selvfølgelig også Picatinny railskinner til at påsætte tilbehør efter dine specifikke præferencer, mens der medfølger en sej kuffert og fire magasiner, så du har et godt sted at opbevare luftgeværet. Det her er så langt fra det gamle knæk-gevær, som du kan komme uden at skulle op i et rigtigt gevær.

KØB HATSAN GLADIUS HER

Handelshuset Aulum har alt indenfor airsoft, hardball, softguns og luftgeværer

Hatsun Gladius er en del af det enorme sortiment hos Handelshuset Aulum, der de sidste 20 år har specialiseret sig i at importere sejt grej med fokus på airsoft, hardball, softguns, luftgeværer og tilbehør. Det betyder, at de ved stort set alt om produkterne og derfor kan guide dig gennem alle aspekter fra køb til brug af dit gevær. Så er det egentlig lige meget, om du er en garvet skytte eller skal til at komme i gang. Rådgivning kan man aldrig få nok af.

Så er det bare ekstra fedt, at Handelshuset Aulum giver prisgaranti, så du får de fede sager til skarpe priser hos danmarks største og billigste hardball og softgun shop.

Men husk nu, at der ikke er tale om legetøj. Våben i alle dets former skal altid behandles med respekt. Det er helt ok at være en våben-tosse, men ikke at være en tosse.