Denne artikel er lavet i samarbejde med Handelshuset Aulum

Det er altid dumt at gå ned på udstyret, men på slagmarken er det bare ekstra tosset. Her er det essentielt med det bedste isenkram, og den her Hardball Minigun banker 1.500 kugler i minuttet efter dine modstandere, så du da i hvert fald ikke hænger i bremsen med ildkraften.

Det er airsoft-feinschmeckerne fra Classic Army, som har udviklet bønnesprederen helt fra bunden, og resultatet er et morbidt mesterværk, der nok skal sprede skræk og rædsel på paintballbanen. Men hey, så længe den er på dit hold, så er det jo fint nok.

Du får en Minigun, der kun vejer fire kilo takket være en polymer-konstruktion, men den spytter altså alligevel 25 kugler i sekundet afsted, og med en kuglekapacitet på 2.200 kan du give den fuld bønne i halvandet minut. Det er da krads ilddækning. Det hele drives af et lille batteri og en gasflaske, men du kan også ret let omdanne den til et HPA-system, hvis du foretrækker det.

Nå, men nok snak. I videoen herunder kan du se den voldsomme Hardball Minigun i aktion. Det er farligt fascinerende.

 

Handelshuset Aulum har alt indenfor airsoft, hardball, softguns og luftgeværer

Classic Army MiniGun er en del af det enorme sortiment hos Handelshuset Aulum, der de sidste 20 år har specialiseret sig i at importere sejt grej med fokus på airsoft, hardball, softguns, luftgeværer og tilbehør. Det betyder, at de ved stort set alt om produkterne og derfor kan guide dig gennem alle aspekter fra køb til brug af dit gevær. Så er det egentlig lige meget, om du er en garvet skytte eller skal til at komme i gang. Rådgivning kan man aldrig få nok af.

Så er det bare ekstra fedt, at Handelshuset Aulum giver prisgaranti, så du får de fede sager til skarpe priser hos danmarks største og billigste hardball og softgun shop.

Men husk nu, at der ikke er tale om legetøj. Våben i alle dets former skal altid behandles med respekt. Det er helt ok at være en våben-tosse, men ikke at være en tosse.