Dette indhold er sponsoreret

Det er snart sommer, og det betyder, at der er masser af festivaler lige rundt om hjørnet. Men hvad man skal pakke til en festival kan være svært at finde ud af, især hvis man ikke har været på en før. Læs med her og bliv klogere på, hvad man bør pakke – garvet festivalgænger eller ej.

Alt det sjove i én pakke

En af de ting, som mange mennesker elsker ved festivaler, er at der er så meget forskelligt at lave. Man kan gå rundt og se på de forskellige bands og artister, man kan købe mad og drikke fra de forskellige foodtrucks, og man kan shoppe i de forskellige boder. Man kan også få mange gode og sjove timer til at gå i campen. Derfor er det en god idé at have et festival kit med sig, som indeholder alt det sjove i én pakke. I et festivalkit fra partyvikings.dk kan der for eksempel være forskellige spil, en megafon, førertrøje og praktiske ting som powerbank, vådservietter og håndsprit.

Sjov underholding i festivalcampen

Når man skal på festival, er det altså ofte en god idé at have noget underholdning med til sin camp. Det kan også være noget så simpelt som et kortspil. Et af de mest populære kortspil for tiden er Uno – et rigtig sjovt spil både for unge og voksne. En anden god idé er at tage nogle bolde med til campen, så man kan spille fodbold eller volleyball. Det er altid sjovt at spille bold med vennerne, og det er en god måde at bruge tiden i campen på.

Alt det praktiske er også vigtigt

Her er et par ting, man bør overveje at pakke ned i sin rygsæk eller taske, inden man tager afsted på festival.

1. En god sovepose og liggeunderlag. Selvom det måske ikke lyder som den mest spændende ting at have med, så vil du blive glad for at have det med, når du skal sove under åben himmel.

2. Toiletpapir og håndsprit. De fleste festivaler har offentlige toiletter, men de kan hurtigt blive ulækre. Sørg derfor for altid at have lidt ekstra toiletpapir og håndsprit med dig.

3.En regnjakke eller et stykke overtøj til de koldere aftener. Selvom det primært er sommerfestivaler, der afholdes i Danmark, så kan vejret godt vise sig fra sin kolde side om aftenen og natten.

4. En powerbank til din mobiltelefon. Selvom det er det sociale samvær og musikken, der er i centrum, har man også brug for sin telefon i ny of næ. Derfor kan det være rart at have en powerbank med sig, så man ikke løber tør for strøm.