Hvis du er utilfreds, så gør noget. Det var lige præcis, hvad de to iværksættere Morten Heick og Marc Østerskov gjorde i april 2018, da de grundlagde brillefirmaet MessyWeekend, der banker konkurrenterne på både pris og kvalitet, og nu kaster de sig ud i sneen med lanceringen af den første dansk-producerede skibrille. MessyWeekend Goggles går i dag live på crowdfundingsitet Kickstarter, så du kan bestille med det samme og være klar til skiferien. Men hvordan skiller de sig ud fra de etablerede spillere på markedet? Det er der to enkle grunde til.

LAVERE PRIS

Da Morten Heick og Marc Østerskov startede MessyWeekend var prisen en af de helt afgørende motivatorer. De havde nemlig opdaget at brille-industrien var præget af en stor kløft mellem produktionsomkostninger og den endelige slutpris ude hos forbrugerne, hvilket i praksis betød, at firmaerne tjente styrtende på bekostning af forbrugerne. Deres mål var derfor at producere produkter af høj kvalitet og sælge dem til konkurrencedygtige priser, og det har givet dem kæmpe succes med salg til mere end 25 lande over hele verden. Nu overfører de konceptet til skibriller, så du kan få et par MessyWeekend Goggles til en nærmest absurd lav pris på lidt over en plovmand.

To danske iværksættere lancerer vinterens sejeste skibriller

HØJ KVALITET

Det nytter jo ikke noget at sælge en billig vare, hvis den ikke er pengene værd, men med MessyWeekend Goggles får du virkelig meget værdi for pengene. Selve linsen er for eksempel lavet af italiensk polykarbonat med optimal klarhed og kontrast i al slags vejr med fuld UV400 beskyttelse, og der er selvfølgelig anti-dug til at holde udsigten fri, mens konstruktionen med dobbelte lag øger holdbarheden, så brillen kan holde til alle de tæsk der følger med en vild tur på pisten. Det er kram, og med udskiftelige straps og linser – afhængigt af solskin, overskyet eller omskifteligt vejr – er du virkelig skarpt kørende på skiferien.

To danske iværksættere lancerer vinterens sejeste skibriller

Det er ret fedt, at du ikke behøver dræne lommerne helt for at få stærkt udstyr med på skiferien. Det er jo i forvejen en ret dyr fornøjelse. Hvis du er fristet til at rykke de første dansk-producerede skibriller med på turen, så tjek deres Kickstarter-kampagne, hvor de lige nu tager imod forudbestillinger med levering i December. Det er dansk, det er disruptive og det er dejligt.


Se andre seje sager om: , ,