Det kan da godt være, at Steven Seagal er blevet lidt kvabset på sine ældre dage, men han kan stadig nedlægge dig, før du når at sige “Tykke Tykkesen”, og nu kaster han sig ud i den ædle verden af kryptovaluta. Steven Seagal er nemlig blevet ambassadør for Bitcoiin2Gen, der er en virksomhed, som tilbyder kunderne at købe ind i en såkaldt Initial Coin Offering (ICO) baseret på blokkæden Ethereum, og de beskriver det selv således:

“The inspiration of Bitcoiin2Gen is to make a superior or more advanced version of Original Bitcoin. Bitcoiin2Gen is a self-sustaining cryptocurrency that provides at launch its own eco-system, its own wallet, its own mining machines and the ability to exchange the coin to popular altcoins or FIAT currencies. Bitcoiin2Gen uses Ethereum blockchain which provides safer and faster platform.”

Det er faktisk en tjeneste der er blevet stærkt kritiseret på grund af en høj volumen af svindlere, men med Steven Seagal som frontmand, er der i hvert fald en hårdtslående mand til at holde styr på sagerne.


Se andre seje sager om: