Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

En af livets små glæder er at spille bold med ungerne hjemme i haven.

Her har vi tidligere skrevet om Småfodboldmål.dk, der leverer kvalitetsudstyr til en god omgang bold, og du kan læse artiklen LIGE HER. De har faktisk det hele, så du er godt dækket ind med grej, men i denne artikel vil vi fokusere på deres rigtige fodboldmål til 3 mands, 5 mands og 7-8 mands bold.

Det er nemlig lækkert udstyr, men hvordan vælger du så det rigtige fodboldmål?

Jamen, det kigger vi på. Og så vil vi da lige tippe om, at du sparer 15% ved at bruge rabatkoden mandesager15 (gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og udløber d. 30/11 kl. 23.59).

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

3 mands fodboldmålet er til de mindste

Små børn, små mål. Her får du et fodboldmål på 1 meter i højden og 1,5 meter i bredden, hvilket passer perfekt til børn op til 7 år.

Selvom målet er klejnt, giver det jo store muligheder for at have det sjovt med ungerne, og du bliver sikkert glad for det kompakte design, hvis du har en lille have, mens det også er ret praktisk, når der skal slås græs. Her kan du så også få det med hjul, så det er ekstra let at flytte rundt på.

Og det er noget, der sagtens kan holde til hårdt spil, for det er af præcis samme kvalitet som de mål, der bliver brugt til U5 og U7 kampe ude i klubberne.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

Småfodboldmål.dk

5 mands fodboldmålet rykker op i størrelse

Når ungerne så bliver større, følger målet også med. Her passer et 5 mands fodboldmål perfekt til børn i alderen 8-13 år, for det måler 1,5 meter i højden og 3 meter i bredden.

Det gør det lettere at øve skudtræning, for det er lige præcis stort nok til, at både skytte og målmand bliver udfordrede. For småt giver ingen mulighed for at placere bolden, mens et for stort mål giver alt for svære betingelser for målmanden.

Her kan du så få det lavet af aluminium eller stål, og du kan få det i enten hvid eller aluminiumsfarvet.

Det er faktisk et ret fedt mål, fordi det har en størrelsen, hvor farmand også sagtens kan være med.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

Småfodboldmål.dk

7-8 mands fodboldmålet giver plads til rigtig bold

Ja okay, det gør de andre fodboldmål jo også, men her er vi oppe i en størrelse, der er identisk med de 7 mands mål, du finder i alle fodboldklubber i Danmark.

Og det giver bare basis for lækker bold både for voksne og børn.

Så er det selvfølgelig lige spørgsmålet, om din have kan følge med, for med 5 meter i bredden og 2 meter i højden, så kræver det altså lidt plads.

Til gengæld får du et fedt fodboldmål af aluminium, og du kan også få det med hjul, så du let kan rykke det rundt i haven. Det er ret blæret at have et rigtigt 7-8 mands fodboldmål derhjemme, og det her er kram, som du kan have i mange år.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

Småfodboldmål.dk

STARTET AF EN SMÅTOSSET FODBOLDFAR

Ja, man skal vel være bidt af en gal fodbold for at bruge så meget tid på en sportsgren, som mange fodboldforældre i virkeligheden gør. Men de sure timer i blæst og regnvejr er alligevel det hele værd, når man ser, hvor glade ungerne er for at spille fodbold.

Det er også hele motivationen bag småfodboldmål.dk.

Webshoppen så dagens lys på en kold februardag tilbage i 2016, da en ganske almindelig fodboldfar var på jagt efter små fodboldmål til haven. Han ramte nemlig muren, fordi udbuddet simpelthen bestod af billige mål af plastik eller træ, der så absolut ikke levede op til nogen som helst standard for kvalitet.

Men så er man jo nødt til selv at gøre noget ved det, så han startede småfodboldmål.dk og begyndte at sælge high-end fodboldmål til haven. Altså de rigtige mål, som de også bruger henne i fodboldklubben.

Det er ret fedt, at man som privatperson kan få professionelt udstyr hjem i baghaven, for det her er virkelig lækkert kram. Så må I selv sørge for at krydre det med lækker bold.

SE MERE HOS SMÅFODBOLDMÅL.DK

Småfodboldmål.dk