OBS: Cookperfect er blevet trådløs – kan bestilles her: 

Det’ dansk, det’ dejligt. Her i Danmark går vi meget op i grillkunsten, og derfor har to jyske grillentusiaster udviklet det geniale stegetermometer CookPerfect, som ved hjælp af præcise målinger og matematiske beregninger styrer hele processen, så du kan slappe af, mens kødet bliver tilberedt til perfektion.

Lige nu er de to gutter ved at samle ind på Indiegogo til at få gang i produktionen af CookPerfect, og du sparer 55% på den geniale gadget, hvis du bestiller inden d. 29. november. Så garanterer de til gengæld, at du får leveret inden jul og dermed kan give den perfekte julegave til grillmanden.

Hvorfor er det så lige, at det er så smart en gadget til dine grillerier? Godt spørgsmål. Det er fordi det både er pokkers nemt at bruge og samtidig giver snedige funktioner. Du skal bare banke spyddet i kødet, indstille type kød og ønsket tilberedning på mobilen, og så får du besked, når du skal over til grillen og samle de færdige lunser op til servering. Det kan faktisk ikke blive lettere, og i videoen herunder får du forklaret det endnu bedre.

Og så er det jo bare endnu mere fedt, at det er et dansk produkt med dansk kvalitet.


Se andre seje sager om: