Har du udvist tegn som manglende evne til at opbygge muskelmasse, eller nedsat skægvækst, sexlyst eller immunforsvar? I så fald, kan du være blandt de personer som lider af et for lavt testosteronniveau. Der findes en række af forskellige symptomer på tilstanden og mange går rundt helt uvidende om deres lave testosteronniveau.

Hvad er testosteron?

Testosteron er navnet på det mandlige kønshormon. Kroppen omdanner på naturlig vis en del af testosteronet i kroppen til DHT. DHT og testosteron går under navnene, androgyne hormoner. Netop disse hormoner er essentielle for udviklingen af maskuline træk, såsom muskelmasse, skægvækst osv.

Gennem teenageårene skaber kroppen naturligt en stigning i produktionen af testosteron, hvor de fleste maskuline træk for alvor træder igennem. For nogle personer er denne proces dog svækket, hvorfor der opstår tegn på testosteron mangel.

Hvad kan jeg gøre for at øge mit testosteronniveau?

Den mest populære metode til at øge testosteronniveauet i kroppen er ved brug af et testosteron tilskud. Eksperter anbefaler det naturlige tilskud TestRX ™, der er stammer fra den anerkendte producent, Leading Edge Health, der siden 1999 har forsket i tilskud inden for testosteron, træning og sundhed.

Læs om TestRX™ her.

Udover et testosterontilskud anbefales det også at lægge fokus på en sund og varieret kost med fokus på zink og magnesium. Det er også en god ide at begyndte på styrketræning, samt sikre at du får 7-8 timers søvn hver nat. Disse metoder i kombination med et testosteron tilskud, skal sikre de bedste forudsætninger for, at din krop på naturlig vis producerer den nødvendige mængde af testosteron.