Undersøgelser viser, at op til 30% af alle mænd oplever for tidlig udløsning. Det kan være generende for sexlivet, men også gå ud over selvtilliden. Der er nu kommet en række af produkter til Danmark inden for dette felt, så du har mulighed for at finde en endelig løsning, hvis du kommer for tidligt.

Viaman – din hjælp til et bedre sexliv

Det anerkendte brand Viaman er nu kommet til Danmark med 3 forskellige løsninger på for tidlig udløsning. De er alle baseret på samme forskning fra britiske forskere, der benytter naturlige ingredienser til skabelsen af en let bedøvende og kølende effekt. Viaman har allerede hjulpet mange mænd til at holde længere i sengen og dermed tilfredsstille deres partner.

Formålet med udviklingen af disse naturlige produkter er, at skaberne bag Viaman ønskede at give forbrugerne et naturligt alternativ til seksuelt stimulerende receptpligtig medicin. Med Viaman opnår du en naturlig bedring af dit sexliv, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om bivirkninger fra potentielt skadende ingredienser. Se hele udvalget af viaman her.

Viaman Produkter

Som nævnt har Viaman skabt 3 forskellige løsninger for dig som lider af for tidlig udløsning. De er alle baseret på samme forskning og indeholder de samme ingredienser – blot præsenteret på forskellige måder.

Viaman Delay Spray

Den klassiske og mest populære løsning mod for tidlig udløsning, der blot sprøjtes på glans kort før samlejet og dermed forlænger fornøjelsen og giver en samlet bedre oplevelse for dig og din partner. Læs mere om Viaman Delay Spray her.

Viaman Delay Wipes

Dette produkt består af servietter som du hurtigt tørrer penishovedet med før samleje. På den måde opnår du samme effekt som ved reel påføring med eksempelvis en spray. Læs mere om Viaman Delay Wipes her.

Viaman Delay Gel

Forskellen på Gel og Spray er, at gelen blot smøres på kort før samleje, hvilket nogle personer finder mere behageligt end en spray. Ingredienserne er de samme for alle Viaman produkter, så det drejer sig blot om, hvilken type der findes mest behagelig. Læs mere om Viaman Delay Gel her.

Naturligt, sikkert og diskret

Alle produkter fra Viaman er baseret på naturlige ingredienser og medfører ingen bivirkninger. Derudover er de alle sammen diskrete og lette at påføre, så det ikke skal ødelægge stemningen før sex. Den officielle forhandler i Danmark, ShytoBuy, sørger tilmed for, at forsendelsen er 100% diskret, så det ikke fremgår på hverken kontoudtog eller selve pakken, hvorfra den stammer. Du kan dermed trygt købe uden nogen andre finder ud af det.