Mange personer oplever desværre, at de begynder at tabe håret i en tidlig alder. Det kan for mange gå ud over selvtilliden og samtidig skabe tvivl om, hvordan man lige skal style håret. Heldigvis afslører forskere nu et nyt middel, der er klinisk testet til at kunne bekæmpe hårtab.

AnaGain™

AnaGain™ er et nyudviklet stof mod hårtab, der er dokumenteret til at genaktivere hvilende dermale papil-celler. Genaktivering af disse fører til, at roden af hårfolliklerne begynder at gro på ny, hvilket skaber ny hårvækst, reducerer mængden af tabte hår og overordnet fremmer hårets sundhed.

Kliniske studier blev udført på et panel bestående af 21 frivillige med mildt til moderat hårtab.100mg af AnaGain™ blev indtaget på daglig basis i en periode på 2 måneder. Resultaterne viste en reduktion i mængden af tabte hår på -34% efter 1 måned og -37% efter 2 måneder. Som følge af resultaterne og denne revolutionerende metode til bekæmpelse af hårtab, har AnaGain™ modtaget Beyond Beauty award for årets mest avancerede ingrediens.

En 100 mg. daglig koncentration af stoffet AnaGain™ findes i kosttilskuddet Hair-Plus, der i kombination med andre essentielle ingredienser mod hårtab, skaber de bedste forudsætninger for at bekæmpe tilstanden. Køb Hair-Plus (AnaGain™) her.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Hair-Plus (AnaGain™) netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at bekæmpe hårtab på en naturlig og sikker måde.

En bøtte indeholder 60 kapsler, der rækker til 1 måneds brug. Du skal blot tage 2 kapsler om dagen for opnå de ønskede resultater. Det anbefales at tage kosttilskuddet i 3 måneder for optimal effekt.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hårtab og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.