Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Et batteri er måske ikke det mest sexede i verden, men det er de mulighed der kommer af sådan en lille sag. De er faktisk uendelige. Især hvis du bruger Duracell Ultra Power batterier, for de er testet til at være de mest holdbare på markedet, og med Powercheck-funktionen, kan du altid følge med i, hvor meget strøm der er tilbage. Derfor er de også perfekte at bruge til ungernes legetøj, for så er du sikker på, at de ikke løber tør midt i legen.

Og derfor er det fedt, at vi her på Mandesager har fået mulighed for at lave en konkurrence i samarbejde med Duracell, så vi kan give en stak batterier og fede præmier videre til dig. Julen er jo også lige om hjørnet, så hvis du har unger, skal du allerede nu tanke op med batterier.

Se hvordan konkurrencen foregår længere nede på siden.

Byg en fed racerbane med dine børn og vind seje præmier fra Duracell

Vind seje præmier fra Duracell

Det er meget simpelt. Du skal bare skrive “leg med Duracell” i kommentarfeltet her i artiklen eller på dette opslag på Facebook.

Vinderen får et gavekort på 750 kroner til Fætter BR, en Lynet McQueen legetøjsbil (magen til den røde du ser på billederne) og tremåneders pakke Duracell batterier (8 x Ultra AA, 8 x Ultra AAA, 1 x Ultra 9V). Derudover er der 5 x 1 Lynet McQueen biler på højkant som trøstepræmie.

Indtil videre kan du måske finde lidt inspiration hos mine unger i galleriet øverst i artiklen. De er nogle rigtige vildbasser der skal røre ved alt og kan komme op at skændes om den mindste ting, men når de leger godt sammen, er det al balladen værd.