Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Det simple er oftest det bedste. Og det bliver ikke meget mere simpelt end at rykke et spil Cornhole.

Derfor er det også et genialt spil til lækker hygge med gutterne, for alle kan finde ud af det, men til gengæld er det svært at mestre, så I får virkelig gang i konkurrenceevnerne. Og så er det jo bare fedt med et spil, hvor øllen altid er indenfor rækkevidde.

Men hvad er Cornhole egentlig?

Jamen, det kigger vi nærmere på her i artiklen, og du kan også se meget mere hos Cornhole.dk, der er danmarks førende leverandør af det populære spil.

Cornhole

En seriøs sport med masser af sjov

I USA er der en professionel Cornhole-liga, og der er faktisk lige afholdt Europamesterskaber i Amsterdam med en præmiepulje på over 150.000 kroner.

Det er egentlig ret vildt, at så simpelt et spil kan udvikle sig til seriøse konkurrencer, men det skyldes det simple faktum, at der er masser af dygtighed involveret i at kaste kornposerne gennem det lille hul. Det betyder også, at du kan tage spillet helt op på store klinge, eller du kan holde det helt på hygge-niveau.

Cornhole er nemlig så simpelt, at alle kan være med, og så er det lige meget, om du er et voldpumpet mandfolk eller et lille barn. Alle konkurrerer på lige vilkår. Det gør det jo faktisk til det perfekte spil med gutterne eller familien i baghaven, for ingen er nogensinde kommet galt afsted ved at blive ramt af en blød pose fyldt med korn.

Hos Cornhole.dk får du et komplet sæt med alt du skal bruge for at komme i gang med at spille.

Du får to bræt lavet efter de officielle mål fra den amerikanske Cornhole-liga, og det hele er lavet af kvalitetstræ forseglet med lak, så det kan holde i mange år. Her er designet snedigt lavet med foldbare ben, så det hele kan klappes sammen og rykkes med på farten. Og der er selvfølgelig også 4 røde poser og 4 blå poser, så I kan kende forskel, når I duellerer.

Her er det så bare en ekstra bonus, at du også kan få speciallavede sæt med print, så du får et helt unikt spil. Perfekt til virksomheder på jagt efter branding.

Ja, du kan godt begynde at øve dig, for Cornhole bliver stort.

Vi havde i øvrigt spillet med til 2022-udgaven af The Whisky N Rum Show, og det var virkelig noget, gutterne kunne lide.

SE MERE HOS CORNHOLE.DK