Livet er for kort til dårlig kaffe, men heldigvis er livet langt og godt med en Sage By Heston Blumenthal Barista Touch stående hjemme i køkkenet, for den skærer direkte igennem til skarpe kopper. Det betyder, at du let og elegant kan lave cafékvalitet uden at forlade dit eget hjem, og der er desuden et hav af fede funktioner til at fintune bønnerne og tilfredsstille den kaffetørstige gadgetmand. Win-Win.

Sage By Heston Blumenthal Barista Touch

Michelin-kokkens Barista-kvalitet

Den verdensberømte Michelin-kok Heston Blumenthal lægger navn til espressomaskinen, og han har selv været med til at udvikle og forfine hele processen. Det gør han ikke bare sådan lige for hvem som helst, og det giver et kvalitetsstempel i verdensklasse. I praksis betyder det, at du får en ret stilet maskine af børstet stål stående på køkkenbordet, og det kompakte design fylder ikke alverden, men råber alligevel til dine gæster, at du kender til de finere ting i livet og ikke vil gå på kompromis med kaffen.

Hele fundamentet er selvfølgelig den gode kaffe. Her bliver du sikkert hjulpet på vej med fede funktioner, som inkluderer en integreret konisk kværn til at male bønnerne direkte i portafilteret, umiddelbart før espressobrygningen, og det bevarer den optimale smag. Med det innovative opvarmningssystem får du den optimale ekstraktionstemperatur på kun tre sekunder, så du går fra friske kaffebønner til barista-kaffe i et rasende tempo, og du kan selvfølgelig tampe din friskmalede kaffe præcis som de gør på caféerne. Endelig er der en automatisk mælkeskummer til at toppe det hele af med fløjlsblødt mælkeskum. Hvis du er til sådan noget.

Her i videoen får du et overblik over de mange muligheder med Sage By Heston Blumenthal Barista Touch.

Smart er det nye sort

Hele fundamentet er selvfølgelig den gode kop kaffe. Det forventer du jo også. Her får du så også ekstra lir, der banker espressomaskinen komfortabelt ind i det smarte hjem. Hele betjeningen foregår via det intuitive touchdisplay, der lader dig styre præferencerne på en overskuelig måde. Du starter med at vælge den ønskede kaffe, og du kan for eksempel vælge mellem Americano, Latte, Cappuccino eller tilpasse kaffen til din egen helt specielle smag. Herefter kan du tilpasse vandets temperatur, mælkeskummets tykkelse og kaffens styrke, og så sætter du koppen ind, trykker på start og når kaffebønnerne er kværnet, tager du portafilteret ud, kompresser det med tamperen og trimmer det. Ja, det er præcis som en ægte barista på caféen. Til sidst kan du skumme mælken i den medfølgende mælkekande, og så er du klar til at nyde resultatet.

Når du er helt færdig med at brygge den perfekte kop kaffe, kan du gemme den på displayet med navn og logo, så du altid kan skabe nøjagtigt den samme kaffe igen. Og igen. Og igen. Og igen.

Sage By Heston Blumenthal Barista Touch

Hvem er den til?

Der er ingen tvivl om, at du skal være vild med kaffe for at smide lige knap 10.000 kroner på disken for en espressomaskine. Det er trods alt en heftig investering. Til gengæld vil du ikke fortryde dit køb, hvis kaffe er en stor del af dit liv, for her får du et stykke sublimt værktøj stillet til rådighed. Og så er vi tilbage med den første sætning fra denne artikel: Livet er for kort til dårlig kaffe, men heldigvis er livet langt og godt med en Sage By Heston Blumenthal Barista Touch.