Er du utilfreds med størrelsen på din javertus? Du er langt fra den eneste. Undersøgelser om danskernes sexliv viser nemlig, at hele 21% af alle danske mænd er utilfredse med størrelsen af deres penis, mens 14 procent af kvinder ville ønske, at deres partners ‘tryllestang’ var større.

Men der er heldigvis hjælp at hente, da du med en penispumpe kan opnå en forlængelse af din penis, så du kan imponere din partner i sengen.

Køb Viaman Penispumpe her.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

En penispumpe er en hurtig og effektiv metode til at gøre din penis større. Dog er det vigtigt at have i tankerne, at effekten ikke er vedvarende.

Penispumpen skal bruges kort før samleje, og vil foruden en forstørrelse og forlængelse af din penis også hjælpe dig med at få erektion, hvis du har rejsningsproblemer.

Men det er ikke kun din penis, der kan blive større, når du bruger en penispumpe. Den kan også hjælpe med at øge nydelsen for både dig selv og din partner.

En penispumpe giver nemlig en dejlig stimulering, når du bruger den, og derudover øger den også følsomheden i penis, så berøring føles mere intenst og stimulerende.

På den måde er en penispumpe det perfekte sexlegetøj til en mere intens oplevelse og penisforstørrelse, uanset om du bruger den under onani eller sammen med din partner.

Køb Viaman Penispumpe her.

Hvordan virker en penispumpe?

En penispumpe er let og sikker at bruge, og der er dermed ingen grund til bekymring eller nervøsitet, også selvom det kan lyde voldsomt at “pumpe” sin penis.

Du skal blot sætte penispumpen rundt om din penis og begynde at pumpe. Herefter bliver der dannet et vakuum, der øger blodtilførslen til din penis og gør den større.

Når du bruger en penispumpe og skaber vakuum omkring din penis, øger du størrelsen på svulmelegemerne i din penis.

Det fører til, at der kan strømme mere blod ud i din penis, der ikke blot gør den større, men ligeledes kan hjælpe dig med at få en erektion.

På den måde kan en penispumpe også være det perfekte sexlegetøj, hvis du lider af rejsningsproblemer.

Kort sagt kan en penispumpe gøre din penis hårdere og større samt give dig en længere erektion. Effekten er som sagt kortvarig, men holder i et par timer.

Derfor er der masser af tid til at nyde virkningen af penispumpen, uanset om du bruger den, når du onanerer eller sammen med en partner.

Køb Viaman Penispumpe her.

Penisforlængelse uden operation er nu muligt - sådan gør du