Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Din smartphone er et fantastisk værktøj til at holde forbindelsen, men hvad gør du så lige, når der ikke er nogen mobildækning?

Så er du pænt meget på skideren, hvis uheldet er ude.

Her er ZOLEO din nye bedste ven, for den sørger for, at der altid er forbindelse – enten via WiFi, det mobile netværk eller en satellit-forbindelse. Ja, det er pænt smart, og der følger desuden en hel stribe snedigheder med i pakken.

Her i artiklen kigger vi nærmere på ZOLEO, og først får du lige en video med det forkromede overblik.

SE MERE HOS ZOLEO

Friheden ved altid at være forbundet

Hey, i vores moderne samfund er det en egenskab i sig selv at slippe omverdenen og være offline. Det er vigtigt at komme væk fra skærmen og bare nyde friheden.

Men, det betyder ikke, at du behøver cutte den digitale sikkerhedsline.

Her giver ZOLEO dig det bedste fra begge verdener, for den kompakte kasse på 150 gram er IP68-certificeret, så den kan holde til vand, støv og stød på eventyrene, mens den desuden fungerer fint, selvom temperaturen skulle ramme minus 20 grader eller ryge helt op på 55 plusgrader.

Og så holder den dig forbundet.

ZOLEO er faktisk den eneste satellit kommunikator, der virker både med mobil og tablet, og i praksis giver den dig mulighed for at sende beskeder over WiFi, det mobile netværk eller en satellit-forbindelse, så du aldrig nogensinde kommer udenfor rækkevidde. Så er det lige meget, om du er på en iskold ekspedition til Nordpolen eller på brandvarm safari i Afrika. Og det er desuden den eneste Iridium-forbundne kommunikator på markedet til under 2.000 kroner med prisvenlige abonnementer til at holde dig godt kørende.

Det betyder, at du har friheden til at komme væk fra hamsterhjulet og udforske nye områder uden bekymring for ikke at kunne komme i kontakt med nogen, hvis du for eksempel kommer ud for et uheld.

SE MERE HOS ZOLEO

ZOLEO

Et væld af smarte funktioner

Udover den sikkerhed du får ved altid at være forbundet, er ZOLEO også udstyret med flere funktioner, der gør livet lidt lettere og desuden kan redde din røv fra pressede situationer.

Du kan for eksempel dele din lokation med GPS, få præcise vejrudsigter og sende tovejs-beskeder overalt i verden.

Og så er der desuden mulighed for at være ekstra tryg ved at lave et check in, så dine udvalgte kontaktpersoner ved, at du er ok. Du kan også sende en besked til dem med et fast interval, så de hele tiden er sikre på, at du er i sikkerhed. Det er i princippet det samme, men den kan automatisk gøre det for dig, så ingen behøver at bekymre sig.

Her er det specielle ved ZOLEO, at du får et dedikeret SMS-nummer, som dine kontakter kan bruge til at få fat i dig uden at vente på, at du først hiver fat i dem. Det er der ingen andre, som kan prale af.

Går det så fuldstændigt galt, er der en SOS-funktion, som i første omgang udsender en nødalarm og oplyser om din præcise position. Her er ZOLEO lige et skridt foran konkurrenterne med deres Progressive SOS, der tager dig i hånden gennem hele redningsaktionen og desuden fungerer, selvom din mobil skulle løbe tør for strøm. Det er virkelig en gennemført funktion, som giver unik sikkerhed, og du kan se præcis, hvordan Progressive SOS virker i videoen herunder.

Det er jo sådan noget der forhåbentlig aldrig bliver nødvendigt, men det er bedre at være forberedt end at stå mutters alene på Lars Tyndskids Mark, når lokummet for alvor brænder.

Det betyder altså, at ZOLEO giver dig trygheden til at opleve friheden. Du kan nemlig sagtens være fri uden at kappe forbindelsens tryghed.

Så er det bare ekstra fedt, at der lige nu er gang i en forårs-kampagne, der løber til 15. april, hvor du får en måneds gratis abonnement med i pakken, og du finder den LIGE HER.


Se andre seje sager om: