Coronavirus er noget værre stads, som lige nu er ved at sprede sig over hele kloden og faktisk nu officielt er erklæret som en pandemi af WHO. Her i Danmark lukker vi nærmest helt ned fra og med på mandag for at forhindre spredningen af Coronavirus, så det er da virkelig noget der rammer hårdt.

Folk er også allerede begyndt at hamstre håndsprit, toiletpapir og alt muligt andet. Men hvad nu hvis du leder efter noget mere ekstrem beskyttelse? Så er der selvfølgelig løsninger derude.

Hos virksomheden Under The Weather er salget boomet det sidste stykke tid, og det kommer nok til at fortsætte et godt stykke tid endnu.

De producerer nemlig plastiktelte, som du enten kan smide over torsoen eller få i kæmpe udgaver med plads til hele familien. Ja, det er måske lige voldsomt nok, men hvis det kan hjælpe med at forhindre spredningen af Coronavirus, så er det velkomment.

Bange for Coronavirus? Her er løsningen

Teltene er opfundet i 2010, og det originale formål er at beskytte dig mod vind og vejr, når du for eksempel er plantet på sidelinjen til ungernes fodboldkampe. Det er smart nok i sig selv.

Nu er salget så eksploderet, fordi folk bruger teltene som beskyttelse mod Coronavirus. For eksempel på flyture, hvor de så kan sætte sig tilrette i sæderne og ikke bekymre sig om host og andet fra medpassagererne.

Så kan man diskutere, om ikke det er noget hysteri, men det er de nok ligeglade med hos Under The Weather, for salget går glimrende. Hvis du er bange for Coronavirus – eller andre sygdomme – er det her jo en mulig løsning.

Bange for Coronavirus? Her er løsningen


Se andre seje sager om: