Det der med at blive lidt tyndhåret i toppen er en meget naturlig ting, der følger med livserfaringen for os mænd. Sådan er det bare. Eller er det? Der er faktisk en del, du selv kan gøre for at modvirke tidens tyndhed, og nu får en ny mirakel shampoo dit hår til at vokse igen. Jaja, man skal ikke tro på alt, hvad man hører, men GrowMe, som den hedder, er oppe på 600 5-stjernede anmeldelser på Amazon og er vinder af Hair Awards 2018, så der er noget om snakken.

Ny mirakel shampoo får dit hår til at vokse igen

Vilde anmeldelser

Brugerne på Amazon er helt oppe at ringe over det nye produkt, hvor flere har rapporteret synlige resultater på under en måned, og anmeldelserne lyder blandt andet:

“Jeg har kæmpet med hårtab på grund af stress, og dette produkt har virkelig hjulpet mig med at få mit hår tilbage. I starten var jeg skeptisk, men det tog kun to uger, før jeg kunne se en kæmpe forskel, og mit hår er begyndt at komme tilbage. Jeg vil helt ærligt anbefale andre skeptikere derude til at give den et forsøg. Helt klart min nye go to shampoo og balsam.”

Det er da en positiv anmeldelse der vil noget. Det værste der kan ske er, at der ikke sker noget. Men når så mange er vildt begejstrerede, så skal det da helt sikkert prøves. Det kan du gøre ved at trykke lige her.

Se andre seje sager om: , , ,