OBS: Cookperfect er blevet trådløs – kan bestilles her: 

Sidste år meldte to jyske grillentusiaster ud, at de havde opfundet et nyt stegetermometer, der ville revolutionere måden, du tilbereder dit kød. Store ord. Nu kommer der handling bag ordene, for stegetermometeret CookPerfect er nu kommet til salg, og du kan få fingrene i et eksemplar hos LIGE HER.

Vi er i fuld gang med at teste den nye madlavningsgadget og vender tilbage, når vi har været hele vejen omkring. Indtil videre kan vi dog godt afsløre, at det er imponerende isenkram der virkelig sparker noget finesse i kødet.

Men hvad er det egentlig, der er så revolutionerende? Det får du en forklaring på længere nede i artiklen, og denne video viser det desuden meget godt.

Hvis vi skærer helt ind til benet, så tager CookPerfect dig i hånden og sikrer perfekt stegeresultat hver evig eneste gang. Ja, det er ret genialt. Den lange forklaring er, at modsat andre stegetermometre, så måler det intelligente og interaktive stegetermometer flere målepunkter i kødet og bruger en matematisk udregning til at forudsige hvornår kødet er færdigt. Det betyder, at du kan droppe stressen og i stedet slappe af og hygge med dine gæster, og så får du besked direkte på mobilen, når kødet er klar til servering. Det er en unik egenskab, der er til at forstå, og det er blandt andet med til at forklare produktets enorme succes i efteråret 2017 på crowdfundingsitet Indiegogo, hvor 481 backers allerede sprang med på vognen.

Nu kan du endelig få fingrene i den revolutionerende jyske grillopfindelse CookPerfect

Det forvandler altså selv den sløveste kul-klumpedumpe til en grillmester. Hvis du stadig skulle brænde inde med spørgsmål, så får du her en lille FAQ fra de to bagmænd med de mest stillede spørgsmål.

Hvad er det, der adskiller CookPerfect fra andre stegetermometre?

– CookPerfect måler kødets temperatur fem forskellige steder, der giver basisdata til vores algoritme, der ud fra en matematisk udregning beregner kernetemperaturen i kødet, hvor andre termometre kun måler temperaturen i spidsen af termometeret. Derfor er du meget afhængig af at få placeret andres termometre helt præcist i kernen af kødet, hvor det principielt er lige meget med CookPerfect.

Hvordan kan I være sikre på at ramme kernetemperaturen?

– Vi har udviklet en algoritme, der ud fra de fem målepunkter udregner det koldeste punkt i kødet (kernetemperaturen). Du skal bare sørge for at stikke termometeret gennem midten af kødet.

Kan CookPerfect fortælle mig, hvornår kødet er færdigt?

– Ja, med den tilhørende app indstiller du din ønskede kernetemperatur (f.eks. 54 grader), trykker ”start” på app´en, hvorefter vores algoritme efter nogle minutter fortæller, hvornår kødet rammer 54 grader.

Hvad sker der, hvis temperaturen i grillen ændrer sig?

– Vores algoritme beregner løbende stegetiden. Det betyder, at hvis temperaturen i grillen ændrer sig, justeres stegetiden tilsvarende.

Hvor mange stykker kød kan jeg måle samtidigt med CookPerfect?

-Man kan måle to stykker kød samtidigt, med to forskellige termometre og følge udviklingen i App’en

Hvad indeholder CookPerfect produktet?

– Vores standardpakke er CookPerfect Comfort, der består af en Receiver og et termometer

Kan CookPerfect bruges i al slags kød?

– Ja

Kan CookPerfect bruges i en ovn?

– Ja

Hvilke OS understøtter CookPerfect?

– iOS og Android

Til hvilke enheder kan man download CookPerfect?

– mobiler og tablets


Se andre seje sager om: