Det er sejt at have skæg. Især hvis du passer godt på det.

Her kan det være svært at finde ud af, hvad du egentlig skal gøre for at pleje ansigtshåret, men det er der heldigvis råd for.

Løsningen er Nhordic Beard Club, der sender dig de nødvendige produkter for at gro og pleje et fedt fuldskæg, så du kan få det optimale ud af groomingen.

Det er nemlig slet ikke særligt svært at pleje et ordentligt skæg.

SE MERE HOS NHORDIC VED AT TRYKKE HER

Ny dansk skæg-klub hjælper dig med at få et lækkert skæg

Skæg-klub uden binding

Hvordan virker det så i praksis?

Jo, Nhordic Beard Club er – som navnet også antyder – en klub, hvor du tilmelder dig og løbende modtager produkter til skægpleje.

Indtil videre består sortimentet af en skægolie med fugt og vitaminer til skægget og en skægbalm til at style lokkerne, og der er tale om dansk kvalitet med prisgaranti, så du ikke betaler overpris.

Produkterne indeholder 100ml, så der er nok til omkring 3 måneders brug. Lige nu bliver du medlem til en skarp intropris på 49 kroner, hvorefter et abonnement koster 99 eller 149 kroner, og der er selvfølgelig ingen binding eller opsigelsesperiode. Hvis du beslutter dig for at fjerne skægget, kan du skære klubben fra lige så hurtigt.

Det er ret fedt, at konceptet gør hele processen med at gro og vedligeholde et skæg lettere. Går du og tumler med at anlægge skægget eller er du allerede helt groet til, så skal det jo ikke være logistikken der gør, at du vælger det glatte look.

Ny dansk skæg-klub hjælper dig med at få et lækkert skæg

3 tips til et flot fuldskæg

Det er ikke alle mænd, der bare sådan lige gror et tæt fuldskæg, for udover de rigtige gener kræver det tålmodighed, engagement og masser af pleje. Når du så beslutter dig for at gro et fuldskæg, er der 3 ting, som hjælper det hele på vej, og dem får du lige her:

1. Du skal have tålmodighed og lade skægget gro de første 4-8 uger. Det er meget almindeligt at opleve kløen i begyndelsen af skæggets vækst, så benyt en olie, der er med til at fjerne den irriterende kløe. Du kan undgå, at skægget ser alt for vildt ud ved at klippe de hår, som stritter i forskellige retninger. Hårene på halsen kan du fjerne med en skraber.

2. For at holde skægget og huden under skægget sundt, kan du bruge skægolie 2 gange dagligt, én gang om morgenen og igen om aftenen inden du går i seng. Olien er fyldt med naturlige ingredienser, som er med til at holde skægget sundt og glansfyldt, og det motiverer dig til at blive ved.

3. Efter 4-8 uger er det tid til at trimme og forme skægget. Det er forskelligt fra mand til mand hvordan skægget skal formes. For at finde den en rigtige højde at trimme skægget kan du placere to fingre over adamsæblet. Toppen på den øverste finger er bunden af din skæglinje. Du kan med fordel gå til en professionel den første gang for at sikre, at du har helt styr på trimningen. Når først du har ordnet formen, så har du en guideline til næste gang skægget skal trimmes. Når skægget har en længde på 2 cm. kan du benytte en skægbalm, for at kontrollere og style.


Se andre seje sager om: , ,