Dit hjem er smart. Der er brug for smart beskyttelse. Det er lige præcis, hvad du får med et Nest Cam, for det er forbundet med dit trådløse netværk, og alle optagelser blive lagret i skyen i op til 30 dage, mens du desuden får snedigheder som op til 4K-video med HDR, nattesyn, indbygget højtaler og live-video på mobilen, og den smarte FaceNet-teknologi genkender ansigter og følger dem helt automatisk, mens du desuden kan bruge Supersight til at zoome helt ind på ansigterne og få et sprødt CSI-agtigt billede af de uvelkomne gæster.

Det synes vi her på Mandesager.dk er ret sejt, og derfor har vi faktisk udstyret kontoret med tre Nest-kameraer til at holde styr på hytten. Vi har trods alt akkumuleret en del seje sager efterhånden.

Og vi synes, du også skal have muligheden for smartere overvågning af hjemmet, så vi har skaffet en rabat på 10% på alt Nest-grej hos Ørsted, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER, når du handler. Den gælder til og med 30. april, og der er selvfølgelig altid fri fragt.

KØB NEST-OVERVÅGNINGSKAMERAERNE HOS ØRSTED HER

Nest Cam beskytter dit hjem fra skyen

Nest Cam Outdoor er lige til at hænge på gavlen, og så er der frit udsyn til ubudne gæster.

Beskytter både ude og inde

Der er fire kameraer i sortimentet hos Nest, hvor to af dem er til indendørsbrug. Her er spørgsmålet bare, om du kan nøjes med 1080p-video eller vil bruge lidt ekstra penge på at få 4K, men muligheden for at gemme optagelserne i skyen er de samme. Og hvis du i forvejen er godt i gang med det smarte hjem, er det bare ekstra fedt, at kameraerne fra Nest kan tale sammen med dine Philips Hue, så de for eksempel slukke for lyset i et rum, når du forlader det eller simulere, at du er hjemme, når du er ude og rende i byen. Ja, det er smart.

Så er der desuden to til udendørsbrug, hvor forskellen ligeledes er opløsningen. Igen, det er et spørgsmål om, hvor mange penge, du er parat til at kaste på disken.

Det smarte er så, at du kan kombinere dine kameraer, så du for eksempel kan udstyre huset med nok vinkler til at dække det meste af, eller bare holde dig til hoveddøren. Og så kan du supplere med et par udendørskameraer for at være helt sikker. Der er stort set ubegrænsede muligheder for opsætningen. Hvis du altså er villig til at lave investeringen.

 

KØB NEST-OVERVÅGNINGSKAMERAERNE HOS ØRSTED HER

Nest Cam beskytter dit hjem fra skyen

Nest Cam Indoor har en fod, så du kan sætte den på en flad overflade, men du kan også montere den på væggen.