Bruce Willis var hurtig til at gribe skraberen og tage den ultimative konsekvens, mens Jude Law stadig lader den vigende hårgrænse stå.

Men hvorfor ikke gå til modangreb, når håret bliver lidt tyndt i toppen?

Naturligolie har netop lanceret et nyt hårserum, der både er økologisk, dansk, klinisk dokumenteret og forsynet med fuld tilfredshedsgaranti, så du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne indenfor 100 dage.

Du har altså intet at tabe – altså udover håret, hvis du ikke giver det et skud.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den lette måde at bevare manken.

SPAR 20% PÅ HÅRSERUM

Hårtab - overgiv dig som Bruce Willis, accepter som Jude Law eller gå til modangreb!

Banebrydende dansk serum med dokumenteret effekt

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at bremse hårtab. Første skridt er at få fingre i et serum, som aktivt sætter en stopper for udtyndingen af håret.

Et splinternyt produkt har netop ramt markedet, nemlig det økologiske hårserum Boost fra den danske hudplejevirksomhed Naturligolie. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Naturligolie, så kan du læne dig trygt opad de næsten 3000 anbefalinger, som brandet har liggende på Trustpilot.

Hårserummet Boost er baseret på bioteknologi og indeholder banebrydende, naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. Boost stimulerer hårvæksten og forlænger hårstråets aktive vækstfase. Med andre ord, så er dette middel lidt af en gamechanger, når det kommer til vigende hårgrænser og en tynd hårpragt, og så er det tilmed naturligt og formuleret uden skadelige ingredienser, der irriterer hovedbunden.

Og lad os nu være helt ærlige – når selv Jude Law ikke kan bære de høje tindinger, så kan du nok heller ikke. Gå i stedet til modangreb mod tyndt hår og vigende tindinger allerede i dag.

SPAR 20% PÅ HÅRSERUM

Hårtab - overgiv dig som Bruce Willis, accepter som Jude Law eller gå til modangreb!

De 3 bedste råd mod hårtab

Ved hjælp af et virksomt og målrettet hårserum og nogle simple omlægninger af din hår- og hovedbundspleje kan du effektivt gå til modangreb mod hårtabet. Jo før du sætter ind desto bedre.

Her er 3 gode råd, som med sikkerhed vil gøre en forskel for dit hår:

1) Skru ned for hårvoksen

Er du typen, der gavmildt pøser hårprodukter i håret, så bør du kraftigt overveje at revurdere din hårstylingrutine. Hårvoks, paste og hårspray er nemlig de rene syndere, når det kommer til at holde hovedbunden sund.

En sund hovedbund er Alfa og Omega for dit hårs trivsel og vækst.

Stylingprodukter kan nemlig ophobe sig og svække hårstråene og hårsækkene over tid. Derfor bør du vælge milde stylingprodukter og skrue ned for mængden af dem. Samtidig er det vigtigt, at du anvender en mild og rensende shampoo uden sulfat og silikone.

2) Boost hårvæksten med et hårserum

Når det kommer til hårtab, så er det bedst at handle præventivt. Derfor anbefales det, at du anvender styrkende hårserum – uanset om du allerede oplever hårtab eller endnu er forskånet for det.

Indfør derfor et vækststimulerende hårserum i din hårplejerutine. Her kan du bruge det økologiske hårserum Boost, som påføres dagligt i håret uden at virke det mindste fedtende. Serummet indeholder den effektive ingrediens SymHair, der med afsæt i bioteknologien er udvundet af en naturlig, aktiv mikroalge. SymHair har med dokumenteret effekt vist sig at forlænge hårstråenes vækstfase og samtidig booste hårvæksten, så håret vokser hurtigere.

Ved daglig brug af Økologisk Hårserum Boost opnår du et sundere, tættere og kraftigere hår på blot 3-4 måneder. Sværere behøver det ikke at være.

3) Giv hovedbunden luft

Bruger du kasket om sommeren og hue om vinteren? Hovedbeklædning kan desværre have en negativ effekt på hovedbundens balance og dermed hårets vækst. Hvis hovedbunden ikke får luft kan der opstå skæl, svamp og andre problematiske hudtilstande, som desværre kan lede til udtynding af håret.

Døjer du allerede med en af disse tilstande, bør du helt stoppe brugen af hovedbeklædning og lade hovedbunden ånde og genfinde sin balance.

Førnævnte økologiske hårserum Boost understøtter denne proces. Serummet indeholder den patenterede ingrediens DefenScalp, som målrettet styrker hovedbundens økosystem, pH-balance og mikrober (bakterier og svampe) og således fremmer en sund og afbalanceret hovedbund. Dette afhjælper skæl og skaber de bedste betingelser for effektiv hårvækst.

SPAR 20% PÅ HÅRSERUM