Med en Koogeek LB1 Smart LED-pære udvider du livet og dit hjem med 16 millioner farver. og hver farve kan styres via Koogeek Home App’en, hvilket gør det nemt at skabe den helt rigtige stemning for hvert et øjeblik. LED-pæren kobles til et 2,4 GHz WiFi-netværk, og den er selvfølgelig kompatibel med Apple HomeKit og understøtter Siri, hvilket gør det enkelt at tænde eller slukke lyset, uden du behøver hoppe ud ad sengen.

Det har aldrig været nemmere at tænde eller slukke lyset automatisk

I Koogeeks App kan du indstille forskellige timere, der tænder og slukker automatisk for Koogeek LB1 Smart LED-pærerne. Det gør, at du kan vågne om morgenen med dit favoritlys slået til, eller slukke lysene i alle rum af huset fjernbetjent. Dertil behøver du ikke at bekymre dig for, om du glemte at slukke lyset, da du gik hjemmefra eller at komme hjem til et mørkt hus, og du kan oprette unikke scener, som kan styre flere tilkoblede pærer på én gang og tilpasse effekten til at skabe det bedste lys til festen.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at skulle skifte din Koogeek LB1 smart pære ud i den nærmeste fremtid. Med en levetid på op til 25.000 timer har du rundt regnet 22,8 års forbrug ved 3 timers tænding hver dag!

Koogeek Wi-Fi Enabled Smart LED Light Bulb forhandles hos Mandegrej.dk

Specifikationer
Materiale: Plast og PBT
Pæresokkel: E27
Effekt: 8 W
Effekt: tilsvarer en standard lyspære på 60 W (max)
Farver: 16 millioner farver (støtter farveskift)
Farvetemperatur: 2700-6000 Kelvin (varmhvid til dagslys)
Flux: 500 lumen
CRI: > 80
Estimeret levetid: 25.000 timer (22,8 år baseret på 3 timers brug per dag)
Strålingsvinkel: ca. 199,9°
Kun beregnet for indendørs brug
Certifikat: ETL, FCC ID, RoHS, Wi-Fi 2,4 GHz (kun denne frekvens)