Det er vist ikke ligefrem nogen statshemmelighed, at en KitchenAid Stand Mixer er et fremragende stykke værktøj til køkkenet med et hav af muligheder for at slippe kreativiteten løs. Nu udvider de så mulighederne med den nye KitchenAid Kødhakker, der er lige til at sætte på Stand Mixeren, for den ondulerer alt fra fersk kød til pølser og burgere, hårde oste, friske brødkrummer og meget mere. Ja, det er i bund og grund den ultimative madhakker – altså ikke bare kød, men alt der overhovedet kan hakkes.

KitchenAids kødhakker i metal er kød-mandens nye bedste ven

Metallet gør hele forskellen

Det er hårdt at være på herretur i køkkenet, så der er ikke plads til plastik og andre skrøbelige materialer. KitchenAid har i snart 100 år – de startede i 1919 – lavet kvalitet af metal, og deres nye kødhakker af rustfrit stål muliggør en mere hygiejnisk slibning, fordi gliderne kan afkøles i køleskabet eller i fryseren, hvilket er ekstra vigtigt, når man kværner kød. Kværnens materialer gør den slidstærk, hvilket er essentielt, når kompakte madvarer, skal kværnes, og den fås med tre forskellige glideplader: grov, mellem og en plade, der giver et fintmalet resultat.

Det er altså et fantastisk produkt til hjemmekokken, der ønsker at lave sund mad fra bunden. Hey, alle måltider bliver bare bedre, når du selv laver det hele fra bunden.