Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Kalk. Min dødsfjende. Det er så nederen at spilde tid på at skrubbe med sure kemikalier og knofedt for at fjerne den trælse substans, som ophober sig over det hele.

Heldigvis findes der effektive våben mod kalk, og et af dem er Kalkknuseren, der let og elegant sørger for at få has på kalkaflejringerne uden du behøver at røre en finger.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den danske opfindelse og lad os lige starte med at skære ind til benet af, hvad Kalkknuseren egentlig gør. Det ser du i videoen herunder, hvor kemiingeniøren Poul Rasmussen forklarer.

SE MERE HOS KALKKNUSER.DK

Let at installere – og så passer den sig selv

Ja, det er nemlig rigtigt. Kalkknuseren kræver ingen fagmand eller ekspertise til installationen. Du klarer det hele selv ved at montere den direkte på husets indgående vandrør, og der er hverken brug for værktøj eller indviklede manualer. Ja, alle kan gøre det.

Når den så først sidder på vandrøret, begynder magien med det samme.

Her er det vigtigt at forstå, at der stadig er kalk i dit vand. I stedet for at afkalke, så omkalker Kalkknuseren nemlig vandet ved at omdanne kalkens struktur fra calcit til aragonit. I praksis betyder det, at kalken nu eksisterer i vandet som pulver, og det bliver du meget gladere for.

Kalken sætter sig nemlig ikke som kalksten på dine vandhaner, bruser, elkedel og alt andet med behov for vand, og så behøver du hverken bruge kemikalier eller knofedt for at fjerne kalken. Jeps, det er bedre for miljøet og din vigtige tid, som du i stedet kan bruge på federe ting end at fjerne kalk. Og som en ekstra bonus, så forlænger du faktisk levetiden af din vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine med mere.

Det eneste, Kalkknuseren behøver er en forbindelse til en stikkontakt, og her koster strømmen dig blot 18 kroner om året.

Og bare rolig, det er ikke en eller andet slags Voodoo, der er på spil. Kalkknuseren benytter sig af elektromagnetisme og forskellige frekvenser til at påvirke vandet, og det er gennemtestet i både laboratorier og virkeligheden. Du får derfor også 365 dages fuld returret, så du kan sende den retur kvit og frit, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds.

SE MERE HOS KALKKNUSER.DK

Kalkknuser

Kalkknuseren er et videnskabeligt mesterværk

Selvom teknologien ikke er ny, så er den forfinet og perfektioneret i Kalkknuseren.

Faktisk har du kunnet få produkter med teknologien siden 1980’erne, der også benytter sig af elektromagnetiske signaler, men her er hele hemmeligheden at ramme de rigtige frekvenser til at nedbryde kalken effektivt. Så hvis du tidligere har prøvet noget lignende uden succes, kan du roligt give Kalkknuseren et skud, for den gør lige præcis, hvad den lover.

Det kan tusindvis af glade kunder bevidne om, og LIGE HER kan du læse fagfolkene fra Skee Vandværks begejstrede forsøgsordning, mens du også kan læse om den store succes i Horsens Kommune i Fagbladet Maskinmesteren LIGE HER.

Det er faktisk et fantastisk produkt. Især her i Danmark, hvor vi jo har noget af det bedste drikkevand i verden, men desværre også må bakse med ekstremt meget kalk. Her får du det bedste fra begge verdener, for din krop får stadig kalk fra drikkevandet – der jo er sundt for knoglerne og tænderne – og samtidig slipper du for at overfodre dine husholdningsprodukter og vandhaner med kalkaflejringer.

Faktisk er det også sundt for pengepungen, for det forlænger levetiden af dine maskiner.

Yessir, det er win-win. Især med den 365 dages fulde returret, hvis du ikke skulle være tilfreds. Det eneste problem er, at du ikke får nydelsen af at fjerne kalkaflejringer, men det er jo prisen for at slippe for sin dødsfjende.

SE MERE HOS KALKKNUSER.DK

Kalkknuser