Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er ikke sikkert, at du nogensinde har hørt om en Tyngdedyne. Det er også helt i orden, men 40% af danskerne sover dårligt om natten, og her er det helt sikkert, at en Tyngdedyne kan hjælpe langt de fleste til en bedre nattesøvn – plus forbedre en hel række sundheds-parametre.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad en Tyngdedyne egentlig er og hvordan den kan hjælpe stort set alle til at sove bedre og få et sundere liv.

KØB TYNGDEDYNEN HER

Scandinavian Tyngdedyne

Ingen stress – bare god søvn

Der findes et hav af studier, som dokumenterer effekten af at sove med en Tyngdedyne, og det er lige præcis de samme egenskaber du får med en Scandinavian Tyngdedyne.

Den benytter sig nemlig af fordelene ved dyb berøringstrykstimulering.

Kort fortalt går det ud på, at hjernen konstant er i kontakt med kroppen om, hvor du fysisk befinder dig. Her giver Tyngdedynen så også konstant feedback, og det får hjernen til at slappe bedre af – hvilket jo er ideelt, når tankerne flyver rundt i hovedet.

Derfor får du også lettere ved at falde i søvn, mens selve søvnen er dybere og fyldt med mere effektiv REM-søvn. Og det er vigtigt for din generelle sundhed. Det beroliger nemlig nervesystemet og mindsker stress, mens det reducerer angst.

Faktisk oplever hele 91% af dem, der har prøvet en Scandinavian Tyngdedyne, at de sover bedre om natten, 94% oplever mindre stress og 89% anbefaler den til deres bekendte.

Ja, det er overvældende tal og bare endnu et bevis på, at videnskaben virker i praksis.

KØB TYNGDEDYNEN HER

Scandinavian Tyngdedyne

Hvem er den til?

Du behøver faktisk ikke døje med dårlig nattesøvn for at få glæde af en Tyngdedyne. Nogle tror jo også, at de sover godt, men virkeligheden er en anden. En Scandinavian Tyngdedyne gør det lettere at falde hurtigt i søvn, og din søvn bliver dybere og fyldt med mere effektiv REM-søvn. Det er noget langt de fleste vil have gavn af.

Også børn, gravide og granvoksne mænd. Det er faktisk lige netop børn, som opnår de bedste resultater af dynen, så hvis du har et barn, der er langsom til at falde i søvn og sover dårligt om natten, er det en god investering. Også for din egen søvn, for et barn uden søvn betyder også en forælder uden søvn.

Og så er det også bare en lækker dyne selv uden de videnskabelige virkninger.

Den er designet her i Danmark og produceret i premium kvalitetsmaterialer, der gør den antibakteriel, antistatisk og allergivenlig, mens den faktisk er temperaturregulerende, så du får det behageligt både sommer og vinter. Her kan du så vaske de miljøvenlige materialer ved 60 grader for at holde hygiejnen i top.

Det er faktisk ret genialt, og så er det bare ekstra lækkert, at der er fri levering på 1-3 dage, mens du også får 30 dages søvngaranti. Altså, hvis du ikke får en bedre søvn efter en måned, så får du pengene retur.

Hey, vi fortjener vel alle at sove godt om natten.

KØB TYNGDEDYNEN HER

Scandinavian Tyngdedyne