Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Helt ærligt, jeg åbnede min første champagne med en sabel som 40-årig. Men hvis jeg havde vidst, hvor sjovt det var, så var jeg gået i gang noget før.

Det er bare en fed følelse.

Og nu kan du faktisk let få dit eget våben til flaskerne, for Sablen.dk har champagnesabler i alle prisklasser, der passer til enhver smag, mens du endda kan få en personlig og eksklusiv indgravering, der jo gør det oplagt som gave – eller bare forkælelse til dig selv.

SE MERE HOS SABLEN.DK

Det rigtige værktøj til den rigtige opgave

Nå ja, du kan jo bare flå proppen af dit boblevand og så ellers fylde dine gæsters glas. Det er der slet ikke noget i vejen med.

Men med en champagnesabel bliver det bare en hel del sjovere, for den gør det til en festlig fejring. Noget ud over det sædvanlige, hvor der bliver skabt gode minder. Det er jo ikke hver weekend, du finder sablen frem, men når du gør, så er det til de store begivenheder, som skal markeres på behørig vis.

Det er lige præcis missionen hos Sablen.dk, der udover champagnesabler også har vinkølere, vinsæt og selvfølgelig champagnespande i sortimentet.

Og nu tænker du sikkert, at det da er alt for dyrt og verdensmands-agtigt at kaste penge efter en champagnesabel, men der tager du fejl.

Hos Sablen.dk er du i gang med sableriet for kun 245 kroner. Du kan selvfølgelig også gå all in på deres dyreste sabel til hele 2.995 kroner, hvis du virkelig skal op på den store klinge, men mindre kan selvfølgelig gøre det.

Lige meget, hvad du vælger, så kan du få indgraveret en personlig tekst på både champagnesablen, champagnespanden og vinkøleren. Du ved, et navn, et godt citat eller noget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det er ret lækkert, og egentlig den perfekte gave til manden, der troede, han havde alt.

SE MERE HOS SABLEN.DK

En rigtig verdensmand skal selvfølgelig have en champagnesabel